13.10.2020 | Doğa Koleji

DOĞA’DA YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI. HOŞ GELDİNİZ ÇOCUKLAR!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda okul öncesi ve 1. sınıflara ek olarak 2, 3 ve 4. sınıflar yüz yüze eğitime başladı. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Kampüslerimizde yüz yüze ders planlamaları, pandemi önlemleri gözetilerek günlük 6 saat ve gruplar hâlinde olacak şekilde yapılmıştır.” dedi.

03.09.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. KARACA: “EĞİTİM-ÖĞRETİMDE BİR ADIM ÖNDE OLACAĞIZ”

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde başlayan telafi eğitimi ile, 2020-2021 eğitim-öğretim dönemine ilişkin son hazırlıkları değerlendirmek üzere İTÜ ETA Vakfı Başkanı ve Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca başkanlığında bir toplantı gerçekleşti.

18.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA LGS BAŞARISINI ÖDÜLLENDİRİYOR!

İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı Doğa Koleji, LGS’de başarılı olan öğrencileri yüzde yüze varan burs desteğiyle ödüllendiriyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nde eğitim alma fırsatı elde eden öğrenciler, Anadolu ve Fen-Tek Liselerinde, 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde İTÜ’nün yüksek öğretimdeki bilgi ve tecrübelerinden yararlanacak.

28.06.2020 | Doğa Koleji

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİNDEN 2020 YKS DEĞERLENDİRMESİ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Lise Akademik Koordinatörlüğ, 2020 TYT ve AYT sorularını değerlendirdi.

26.06.2020 | Doğa Koleji

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ HAZIR MISINIZ? MUHTEŞEM LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ'MİZ 29 HAZİRAN'DA!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji ortaokul öğrencilerimizin coşkuyla kutlayacağı Liseye Geçiş Töreni’miz için geri sayım başladı! Muhteşem gece 29 Haziran'da!

16.05.2020 | Doğa Koleji

13. t-MBA ZİRVESİ BU YIL ONLINE GERÇEKLEŞTİ

Dünyanın en büyük amfi dersi olan Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini ilk kez online olarak bir araya getirdi.

06.05.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR MEHMET KARACA, UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, NTV’de yayınlanan Doğru Tercih programında Sadık Gültekin’e konuk oldu.

26.04.2020 | Doğa Koleji

SERVET GÜLSÜN ŞİRİN'İN KONUK OLACAĞI ONLINE KARİYER GÜNLERİ CANLI YAYINI 28 NİSAN'DA!

İTÜ ETA Vakfı bünyesindeki Doğa Kolejinde gelenekselleşen ve salgın döneminde tüm öğrencilerin erişimine açılan Online Kariyer Günleri canlı yayınlarında ikinci konuğumuz Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin olacak. Canlı yayın 28 Nisan saat 17.00'de gerçekleşecek.

29.03.2020 | Doğa Koleji

KESİNTİSİZ UZAKTAN EĞİTİM REKORU DOĞA’NIN ÇALIŞKAN ARILARINDA

Çalışkan Arılarımız “Doğa’m Evimde” online eğitim platformunda kesintisiz eğitim rekoru kırdı. Doğa öğrencilerinin evden eğitimin ilk 5 günündeki online eğitim süresi 31 milyon 500 bin dakikayı buldu.

28.02.2020 | Doğa Koleji

2020 PASCAL – CAYLEY - FERMAT MATHEMATICS CONTEST BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Lise Matematik Bölümü yurt dışı yarışmalara katılmaya devam ediyor.