15.05.2015 | Doğa Koleji

TİYATRO OYUNCUSU VEYSEL DİKER ÇEKMEKÖY DOĞA'NIN KONUĞU OLDU

Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan, birçok film ve tiyatro gösterisinde yer alan tiyatro ve sinema sanatçısı Veysel DİKER, Çekmeköy Doğa t-MBA Öğrencilerinin düzenlediği seminere konuşmacı olarak katıldı.

31.03.2015 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİLERİNİN İŞ PROJELERİ, EĞİTİM VE İŞ DÜNYASINDA YİNE FARK YARATTI

Her yıl gelenekselleşen t-MBA İş Projeleri Yarışmasının finali, Çekmeköy Doğa Koleji'nde gerçekleşti.

12.12.2014 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ PEPSICO YÖNETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

PepsiCo Türkiye Kurumsal İletişim&İlişkiler Direktörü Sn. Esra İren, Çekmeköy Doğa Okulu öğrencileri ile bir araya geldi.

10.11.2014 | Doğa Koleji

SİMGE FISTIKOĞLU ÇEKMEKÖY DOĞA KOLEJİ’NDE!

Değerli televizyoncu ve sunucu Simge Fıstıkoğlu ile Çekmeköy Kampüsü öğrencileri t-MBA seminerinde bir araya geldi.

31.05.2014 | Doğa Koleji

t-MBA SEMİNERLERİ KAPSAMINDA ÇEKMEKÖY DOĞA’DA HABITAT YÖNETİŞİM VE KALKINMA DERNEĞİ WORKSOP’I

Türkiye’de gençlere yönelik Finans eğitimi vererek ülkemizdeki finansal okur-yazarlığı arttırmaya yönelik projeler yürüten sivil toplum kuruluşu HABITAT Yönetişim ve Kalkınma Derneği, lise öğrencilerini kapsayan en son projesi “I Can Manage My Budget” (Bütçemi Yönetebiliyorum) kapsamında Çekmeköy Doğa kampüsünde bir seminer verdi.