03.09.2020 | Doğa Koleji

GENÇ KIZLARIMIZ VOLEYBOLDA AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

19 Yaş Altı Genç Kız Voleybol Milli Takımında oynayan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Acıbadem Kampüsü öğrencilerimiz Lila Şengün, Sude Naz Uzun, İlayda Uçak, Aleyna Göçmen ve Ege Melisa Bükmen, 2020 CEV U19 Genç Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda verdikleri kıyasıya mücadeleyle, Türkiye’ye 2. kez Avrupa Şampiyonluğu getirilmesinde önemli rol oynadılar.

09.03.2020 | Doğa Koleji

t-MBA YENİ ÜRÜN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİ

4-6 Mart tarihlerinde Antalya’da üçüncüsü gerçekleşen t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı’nda öğrencilerimiz birbirinden Özgün ve yaratıcı fikirler ürettiler.

02.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ VEX ROBOTICS'TE FIRTINA GİBİ ESİYOR

Doğa Koleji öğrencileri VEX Robotics Competition'da iki takımla çeyrek finale çıktı.

26.02.2020 | Doğa Koleji

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN ŞAMPİYONLUK HABERLERİ GELİYOR!

Türkiye genelinde devam eden okul sporları il müsabakalarında Doğa Koleji öğrencileri farkını ortaya koyuyor. Hentboldan yüzmeye bir çok branşta mücadele eden tüm genç sporcularımızı tebrik ederiz.

19.02.2020 | Doğa Koleji

SAKARYA'NIN SATRANÇ ŞAMPİYONU DOĞA

Sakarya Kampüsü küçük satranç takımımızdan bir şampiyonluk daha!

07.02.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZDEN İSTANBUL ŞAMPİYONLUĞU ve İSTANBUL İKİNCİLİĞİ

Doğa Koleji öğrencileri şampiyonluklara doymuyor. İstanbul Genç Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden takımlarımız bir şampiyonluk bir ikincilik kupası kazandı.

30.01.2020 | Doğa Koleji

SATRANÇ SPORCULARIMIZ YİNE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU!

Öğrencilerimiz, 2020 Dünya ve Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonasında Milli Sporcu olarak ülkemizi temsil edecekler.

23.01.2020 | Doğa Koleji

SATRANÇTA BİR ŞAMPİYONLUK DA ZONGULDAK'TAN GELDİ

Doğa Koleji Zonguldak Ereğli Kampüsü satranç takımlarımız 3 kategoride başarıya doymadı.

21.01.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN YÜZMEDE BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji öğrencileri yüzmede elde ettiği il şampiyonluklarıyla gururumuz oldu.

13.01.2020 | Doğa Koleji

HENTBOLDA 2020 İSTANBUL ŞAMPİYONU DOĞA

Doğa Koleji öğrencileri hentbolda tarih yazıyor. Çamlıca Kampüsü Genç Erkek Hentbol Takımımız İstanbul şampiyonu olarak bir kez daha kupayı Doğa'ya getirdi.