17.11.2020 | Doğa Koleji

GELECEĞİN LİDERLERİ, ONLINE t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ EĞİTİM KAMPINDA BULUŞTU

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA (Teenager MBA) eğitim programıyla öğrenciler, liderlik vasıflarını ve ekip çalışması ruhunu lise çağında kazanarak, iş hayatına hazır bireyler olarak yetişiyor. Türkiye genelindeki tüm kampüslerin 500 Liderlik Akademisi öğrencisi online gerçekleşen ve 2 gün süren “Eğitim Kampı”nda bir araya geldi.

26.10.2020 | Doğa Koleji

BU KIŞ DOĞAYI GİYDİRİYORUZ! HAYDİ DOĞA AİLESİ, ŞİMDİ HATAY İÇİN HAREKETE GEÇME ZAMANI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri OGEM-VAK iş birliği ile Hatay’da meydana gelen yangında yok olan ormanlar için “Bir Fidan Bin Nefes” projesini başlattı.

18.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA LGS BAŞARISINI ÖDÜLLENDİRİYOR!

İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı Doğa Koleji, LGS’de başarılı olan öğrencileri yüzde yüze varan burs desteğiyle ödüllendiriyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nde eğitim alma fırsatı elde eden öğrenciler, Anadolu ve Fen-Tek Liselerinde, 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde İTÜ’nün yüksek öğretimdeki bilgi ve tecrübelerinden yararlanacak.

12.07.2020 | Doğa Koleji

LGS’YE KATILAN ÖĞRENCİLERİN TERCİH HEYECANI BAŞLIYOR

Liseye Geçiş Sınavı’na katılan öğrenciler için tercih dönemi heyecanı başlıyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ortaokul Rehberlik Bölüm Başkanı Gülşen Aksu, tercih döneminde öğrenci ve ailelere önerilerde bulundu.

16.05.2020 | Doğa Koleji

13. t-MBA ZİRVESİ BU YIL ONLINE GERÇEKLEŞTİ

Dünyanın en büyük amfi dersi olan Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini ilk kez online olarak bir araya getirdi.

09.05.2020 | Doğa Koleji

13. t-MBA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bu yıl 13.sü düzenlenen dünyanın en büyük amfi dersi Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini canlı yayınlarla bir araya getiriyor.

27.09.2019 | Doğa Koleji

KIYASIYA REKABETİN YAŞANDIĞI “t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” SEÇİMLERİ SONUÇLANDI!

Doğa Koleji liselerinde liderlik akademisine aday öğrenciler yoğun mülakat sürecinin ardından seçim vaatlerini arkadaşlarına anlatarak onlardan destek istedi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı propaganda sürecinde adaylar büyük mücadele verdi.

22.08.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 556 ÖZGÜN YAYINIYLA YENİ DÖNEME HAZIR!

Her eğitim-öğretim yılı sonunda müfredata uygun şekilde güncellenerek yenilenen Doğa Yayınları’nın teslimat süreci hızla devam ediyor.

04.05.2019 | Doğa Koleji

GELECEĞİN LİDERLERİ 12. t-MBA ZİRVESİ'NDE İŞ DÜNYASININ DUAYENLERİYLE BULUŞTU

Doğa Koleji, geleceğin liderleriyle iş dünyasının liderlerini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bir araya getirdi. Bu yıl 12.’si düzenlenen t-MBA Zirvesi, iş ve akademi dünyasından önemli isimlerin katılımıyla 3 Mayıs'ta gerçekleşti.

12.04.2019 | Doğa Koleji

12. t-MBA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bu yıl 12.si düzenlenen ve dünyanın en büyük amfi dersi olarak bilinen Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bir araya getiriyor. Zirve 3 Mayıs'ta...