21.05.2020 | Doğa Koleji

RIDERS ARENA'DA ÖĞRENCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

Türkiye'de İTÜ ARI Teknokent A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Acrome Robotics tarafından düzenlenen Riders Arena Online Robot Yarışması'nda 8 Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencimizle finale en çok katılım sağlayan okul olduk.

25.04.2020 | Doğa Koleji

SAĞLIK SEFERBERLİĞİNE DESTEK SÜRÜYOR

İTÜ ETA Vakfı bünyesinde yer alan Doğa Koleji, İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent’in dijital üretim merkezi İTÜ Magnet FAB | TRİDİ iş birliği ile yeni tip koronavirüs salgınına karşı sağlık malzemeleri üretimini sürdürüyor.

27.03.2020 | Doğa Koleji

İTÜ İŞ BİRLİĞİYLE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA “SİPER” OLUYORUZ!

Bu sağlık mücadelesinde biz de varız! Doğa Koleji, tüm Türkiye’nin sağlık çalışanları için tek yürek olduğu zorlu COVID-19 sürecinde İTÜ iş birliğiyle 3D siper maske üretimine destek oluyor.

11.02.2020 | Doğa Koleji

İTÜ, DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

Doğa Koleji lise öğrencileri İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ev sahipliğinde, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ödüllü Yeşil Kampüsünde yer alan İTÜ’nün teknoloji üssü Arı Teknokent’e misafir oldu.

03.02.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. KARACA DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren ile birlikte Doğa Koleji Ataşehir-1 Kampüsü’ne ziyarette bulunarak öğrenci ve öğretmenlere, ikinci dönemin başlaması dolayısıyla başarı dileklerini iletti.

31.05.2014 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİLERİ ANKARA’YI FETHETTİ!

Öğrencilerimiz t-MBA Eğitim Modeli kapsamında akademik ve kültürel yönlerini geliştirmeye devam ediyorlar.