11.11.2020 | Doğa Koleji

GELENEKSEL AKIL OYUNLARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLASIN

İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinde gelenekselleşen Akıl Oyunları Yarışması için geri sayım başlasın!

28.02.2020 | Doğa Koleji

LİSELER ARASI AKIL OYUNLARI YARIŞMASININ İKİNCİ ETABI TAMAMLANDI

Doğa Koleji Lise Matematik Bölümü'nün düzenlediği, 9. ve 10.sınıflara yönelik Liseler Arası Akıl Oyunları Yarışması'nın ikinci aşama sınavları 93 lise kampüsünde e-doğa üzerinden online olarak yapıldı.

08.01.2020 | Doğa Koleji

AKIL OYUNLARI YARIŞMASI BİNLERCE ÖĞRENCİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz için düzenlediğimiz Akıl Oyunları Yarışması 94 kampüsümüzde 6262 öğrencimizin katılımı ile gerçekleşti.

11.11.2019 | Doğa Koleji

AKIL OYUNLARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLASIN

Öğrencilerimiz zihinsel kapasiteleri ve becerilerini akıl oyunları ile geliştirmeyi amaçlayan Akıl Oyunları Yarışması’nda öğrenciler, hem eğlenceli vakit geçirecek hem de analitik düşünme teknikleri ile tanışacaklar.

22.08.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 556 ÖZGÜN YAYINIYLA YENİ DÖNEME HAZIR!

Her eğitim-öğretim yılı sonunda müfredata uygun şekilde güncellenerek yenilenen Doğa Yayınları’nın teslimat süreci hızla devam ediyor.

20.05.2019 | Doğa Koleji

BİLİMİN DOĞASI KOCAELİ'DE HERKESİ BÜYÜLEDİ!

Kodlama&robotik, fen bilimleri ve matematik çalışmalarımız Kocaeli'de muhteşem bir bilim şölenine dönüştü. Bu şölende Doğa Koleji Kocaeli Yahya Kaptan Kampüsü öğrencileri öğrendikleri bilgileri deneylere ve icatlara dönüştürerek ziyaretçilere sergiledi.

29.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ GİRESUN KAMPÜSÜ AÇILIYOR

Eğitimin Türkiye’deki lideri Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Giresun Kampüsü’nü açıyor. Giresun’da eğitim vizyonunu yeniden yapılandıran Doğa Koleji Giresun Kampüsü, 8 yeni kampüsten biri olacak.

26.04.2019 | Doğa Koleji

9.ve 10.SINIF LİSELER ARASI AKIL OYUNLARI YARIŞMASININ FİNAL ETABI TAMAMLANDI

Doğa Koleji Lise Matematik Bölümü'nün düzenlediği, 9. ve 10. sınıflara yönelik Liselerarası Akıl Oyunları Yarışması'nın final etabı 9. sınıflar için 17 Nisan Çarşamba, 10.sınıflar için 24 Nisan Çarşamba Ataşehir 1 Kampüsümüzde gerçekleştirildi.

25.03.2019 | Doğa Koleji

DENİZLİ KAMPÜSÜNDE SATRANÇ FIRTINASI

Doğa Koleji Denizli Kampüsü tarafından 16-17 Mart 2019 tarihlerinde il geneli okulların katılımıyla düzenlenen satranç turnuvası yoğun katılımla gerçekleşti.

06.03.2019 | Doğa Koleji

9 ve 10.SINIF LİSELER ARASI AKIL OYUNLARI YARIŞMASININ İKİNCİ ETABI TAMAMLANDI

Doğa Koleji Lise Matematik Bölümü'nün düzenlediği, 9. ve 10.sınıflara yönelik Liselerarası Akıl Oyunları Yarışması'nın ikinci aşama sınavları 91 lise kampüsünde e-Doğa platformu üzerinden online olarak yapıldı.