07.01.2021 | Doğa Koleji

REHBERLİK, ÇOCUKLAR KADAR AİLELERE DE GEREKLİ

Çocukları için başarılı, sağlıklı ve mutlu bir gelecek hayali kuran her ailenin; çocuklarını sadece akademik olarak değil, duygusal olarak da desteklemesi büyük önem taşıyor. Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, “Sınav hazırlık süreci, öğrenciler gibi aileleri için de stres ve kaygıyı beraberinde getirebilir. Öğretmen, veli ve öğrenci arasında sağlıklı ve doğru iletişim köprüleri kurulmalı; ailelere de rehberlik edilmelidir” dedi.

06.11.2020 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜR ALİ RIZA LÜLE: “EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ BAŞARILARIMIZ”

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Giresun ve Ordu Doğa Koleji kampüslerinde “maske, mesafe, hijyen” kurallarını gözeterek tüm branşlardan zümre başkanlarıyla bir araya geldi. Genel Müdür Ali Rıza Lüle, “Öğrencilerimizin başarıları ve akademik kadromuz en büyük gücümüzdür” dedi.

21.10.2020 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ TÜM TÜRKİYE KAMPÜSLERİMİZİN t-MBA AKADEMİ LİDERLERİ İLE VİZYON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen t-MBA akademi liderleri vizyon toplantısını İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile online olarak gerçekleştirdi.

13.10.2020 | Doğa Koleji

DOĞA’DA YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI. HOŞ GELDİNİZ ÇOCUKLAR!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda okul öncesi ve 1. sınıflara ek olarak 2, 3 ve 4. sınıflar yüz yüze eğitime başladı. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Kampüslerimizde yüz yüze ders planlamaları, pandemi önlemleri gözetilerek günlük 6 saat ve gruplar hâlinde olacak şekilde yapılmıştır.” dedi.

09.10.2019 | Doğa Koleji

AKADEMİ LİDERLERİ VİZYON TOPLANTISINDA GENEL MÜDÜRÜMÜZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen t-MBA akademi liderleri vizyon toplantısını Ataşehir 1 kampüsünde Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile gerçekleştirdi.

28.09.2019 | Doğa Koleji

TOFD GENEL BAŞKANI, DOĞA KOLEJİ’NE ZİYARETTE BULUNDU

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş ve dernek yetkilileri, Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle’yi ziyaret ederek sosyal sorumluluk projeleri hakkında görüşmeler yaptı.

14.06.2019 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE'DEN TATİL ve YKS MESAJI

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, öğrenci ve öğretmenlere iyi tatiller mesajı ile birlikte hafta sonu yapılacak olan YKS için de başarı diledi.

11.06.2019 | Doğa Koleji

DEV ORGANİZASYONLARIN SUNUCULUĞUNU YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ PLAKETLERİNİ ALDI!

Dünyanın en büyük amfi dersi olarak anılan 12. t-MBA Zirvesi ve bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Bilimsel Araştırma Projeleri Öğrenci Kongresi’nde zorlu sunuculuk görevlerini başarıyla göğüsleyen, performansları ile göz dolduran öğrencilerimiz Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle ile bir araya gelerek başarı plaketlerini aldı.

31.05.2019 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, LGS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, heyecanla beklenen Liseye Geçiş Sınavı'nda öğrencilere başarılar diledi.

28.05.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BEYKOZ KAMPÜSÜNDE İFTAR YEMEĞİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile yönetim kadrosu, Doğa Koleji Beykoz Kampüsünde gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya geldi.