28.11.2020 | Doğa Koleji

t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİNDE ERICSSON TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ IŞIL YALÇIN KONUĞUMUZ OLDU!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimizde Beykent Kampüsü Anadolu Lisesi ev sahipliğinde Ericsson Türkiye Genel Müdürü Sayın Işıl Yalçın’ı ağırladık.

05.11.2020 | Doğa Koleji

KÖŞE YAZISINDAN İLHAM ALARAK 15 BİN KİTAP TOPLADILAR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri, Giresun’un Dereli ilçesinde sel felaketinden etkilenen okulların kütüphaneleri için 15 bin adet kitap toplayarak Giresun’a ulaştırdı.

20.10.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ t-MBA İLE COVID-19’UN İŞ DÜNYASINA ETKİLERİNİ DEĞERLENDİRİYOR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’ne özgü t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilerimiz iş dünyasının güncel konularını yakından takip ediyor. Öğrencilerimiz Covid-19’un iş dünyasına etkilerini Tekzen e-ticaret müdürü Celal Bal’a sordu.

12.08.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA’DAN, DOĞA KOLEJİ KAYSERİ KAMPÜSÜ’NE ZİYARET

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kayseri Kampüsü velileri ve basın mensuplarıyla Kayseri’de bir araya geldi.

09.06.2020 | Doğa Koleji

50. TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI’NDA BAŞARI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ CANLI YAYINDA

10 Haziran saat 17.00'de 50. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda bölge 1.si olarak Türkiye finalinde yarışan projelerimizin başarılarını canlı yayında sizlerle paylaşacağız.

31.05.2020 | Doğa Koleji

TÜBİTAK BAŞARILARIMIZI CANLI YAYINDA KONUŞUYORUZ

1 Haziran saat 17.00'de 51. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda öne çıkan projelerimizi ve kazandığımız başarıları canlı yayında konuşuyoruz.

16.03.2020 | Doğa Koleji

51.TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI BÖLGE SERGİLERİNDE BÜYÜK BAŞARI

Türkiye'nin dört bir yanından biyoloji, fizik, matematik, tarih, psikoloji ve değerler eğitimi alanlarında olmak üzere 19 TÜBİTAK Projemiz bölge sergilerini başarılı bir şekilde tamamladılar.

13.03.2020 | Doğa Koleji

“DOĞA” HARİKALARI 153 PROJEYLE TÜBİTAK PROJE YARIŞMASINA KATILDI

Proje modelli eğitim modeliyle; edindiği bilgiyi projeye, bilimsel araştırma basamaklarını ise uygulamaya dönüştüren “Doğa” harikaları, TÜBİTAK Proje Yarışmasına 12 bölgeden toplam 153 proje ile katıldı.

26.02.2020 | Doğa Koleji

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN ŞAMPİYONLUK HABERLERİ GELİYOR!

Türkiye genelinde devam eden okul sporları il müsabakalarında Doğa Koleji öğrencileri farkını ortaya koyuyor. Hentboldan yüzmeye bir çok branşta mücadele eden tüm genç sporcularımızı tebrik ederiz.

21.02.2020 | Doğa Koleji

BURSA'DAN TÜRKİYE FİNALLERİNE

Bursa Özlüce Kampüsü Genç Erkek Basketbol Takımımız, Bursa grup şampiyonasından 1.likle çıkarak Türkiye finalleri yoluna koyuldu.