12.08.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA’DAN, DOĞA KOLEJİ KAYSERİ KAMPÜSÜ’NE ZİYARET

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kayseri Kampüsü velileri ve basın mensuplarıyla Kayseri’de bir araya geldi.

09.06.2020 | Doğa Koleji

50. TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI’NDA BAŞARI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ CANLI YAYINDA

10 Haziran saat 17.00'de 50. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda bölge 1.si olarak Türkiye finalinde yarışan projelerimizin başarılarını canlı yayında sizlerle paylaşacağız.

31.05.2020 | Doğa Koleji

TÜBİTAK BAŞARILARIMIZI CANLI YAYINDA KONUŞUYORUZ

1 Haziran saat 17.00'de 51. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda öne çıkan projelerimizi ve kazandığımız başarıları canlı yayında konuşuyoruz.

16.03.2020 | Doğa Koleji

51.TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI BÖLGE SERGİLERİNDE BÜYÜK BAŞARI

Türkiye'nin dört bir yanından biyoloji, fizik, matematik, tarih, psikoloji ve değerler eğitimi alanlarında olmak üzere 19 TÜBİTAK Projemiz bölge sergilerini başarılı bir şekilde tamamladılar.

13.03.2020 | Doğa Koleji

“DOĞA” HARİKALARI 153 PROJEYLE TÜBİTAK PROJE YARIŞMASINA KATILDI

Proje modelli eğitim modeliyle; edindiği bilgiyi projeye, bilimsel araştırma basamaklarını ise uygulamaya dönüştüren “Doğa” harikaları, TÜBİTAK Proje Yarışmasına 12 bölgeden toplam 153 proje ile katıldı.

26.02.2020 | Doğa Koleji

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN ŞAMPİYONLUK HABERLERİ GELİYOR!

Türkiye genelinde devam eden okul sporları il müsabakalarında Doğa Koleji öğrencileri farkını ortaya koyuyor. Hentboldan yüzmeye bir çok branşta mücadele eden tüm genç sporcularımızı tebrik ederiz.

21.02.2020 | Doğa Koleji

BURSA'DAN TÜRKİYE FİNALLERİNE

Bursa Özlüce Kampüsü Genç Erkek Basketbol Takımımız, Bursa grup şampiyonasından 1.likle çıkarak Türkiye finalleri yoluna koyuldu.

21.01.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN YÜZMEDE BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji öğrencileri yüzmede elde ettiği il şampiyonluklarıyla gururumuz oldu.

13.01.2020 | Doğa Koleji

HENTBOLDA 2020 İSTANBUL ŞAMPİYONU DOĞA

Doğa Koleji öğrencileri hentbolda tarih yazıyor. Çamlıca Kampüsü Genç Erkek Hentbol Takımımız İstanbul şampiyonu olarak bir kez daha kupayı Doğa'ya getirdi.

10.01.2020 | Doğa Koleji

DİYARBAKIR'DAN KUPA HABERİ

Diyarbakır Liseler Basketbol Şampiyonası'nda kupayı Doğa'ya getiren Diyarbakır Kampüsümüz Genç Kız A Basketbol Takımımızı tebrik ederiz.