26.02.2020 | Doğa Koleji

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN ŞAMPİYONLUK HABERLERİ GELİYOR!

Türkiye genelinde devam eden okul sporları il müsabakalarında Doğa Koleji öğrencileri farkını ortaya koyuyor. Hentboldan yüzmeye bir çok branşta mücadele eden tüm genç sporcularımızı tebrik ederiz.

21.02.2020 | Doğa Koleji

BURSA'DAN TÜRKİYE FİNALLERİNE

Bursa Özlüce Kampüsü Genç Erkek Basketbol Takımımız, Bursa grup şampiyonasından 1.likle çıkarak Türkiye finalleri yoluna koyuldu.

07.02.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZDEN İSTANBUL ŞAMPİYONLUĞU ve İSTANBUL İKİNCİLİĞİ

Doğa Koleji öğrencileri şampiyonluklara doymuyor. İstanbul Genç Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden takımlarımız bir şampiyonluk bir ikincilik kupası kazandı.

10.01.2020 | Doğa Koleji

DİYARBAKIR'DAN KUPA HABERİ

Diyarbakır Liseler Basketbol Şampiyonası'nda kupayı Doğa'ya getiren Diyarbakır Kampüsümüz Genç Kız A Basketbol Takımımızı tebrik ederiz.

08.01.2020 | Doğa Koleji

GİRESUN'UN ŞAMPİYONU DOĞA KOLEJİ

Doğa Koleji öğrencileri yeni yılda başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Giresun'un da şampiyonu Doğa Koleji oldu!

22.10.2019 | Doğa Koleji

ISPARTA CUMHURİYET KUPASI BU YIL DA DOĞA'NIN!

8-18 Ekim 2019 tarihleri arasında Isparta'da düzenlenen Geleneksel Cumhuriyet Kupası Basketbol şampiyonluğu bu yıl da Isparta Kampüsü Genç Erkek Basketbol Takımımızın oldu.

14.06.2019 | Doğa Koleji

YAZ OKULU KİŞİSEL GELİŞİMİ NASIL ETKİLİYOR?

Okulların kapanmasına kısa bir süre kala öğrencilerin yaz dönemini değerlendirmeleri adına birçok eğitim kurumu yaz okulu uygulamasını başlatıyor. Yaz okulu ile öğrencilerin çeşitli alanlarda hobiler geliştirerek, kişisel gelişimlerini bu yönde sağlamaları amaçlanıyor.

12.06.2019 | Doğa Koleji

LİSELER ARASI BASKETBOL B KATEGORİSİNDE ÇİFTE İSTANBUL ŞAMPİYONLUĞU DOĞA'NIN

Doğa Kolejinin genç sporcuları şampiyonluklara doymuyor. İstanbul Liseler Arası Basketbol B Kategorisinde hem genç kızlar hem genç erkekler şampiyonluğu Doğa'nın!

01.06.2019 | Doğa Koleji

ATAŞEHİR 1 KAMPÜSÜ BASKETBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON OLDU

Doğa Koleji Ataşehir-1 Kampüsü, Özyeğin Üniversitesi ÖZÜ CUP 2019 Basketbol Turnuvası'nda İstanbul’un en iyi 20 özel okulu ve devlet okullarının katılımıyla gerçekleşen turnuvada finale yükselmesinin ardından, final maçında da başarı göstererek şampiyon oldu.

23.05.2019 | Doğa Koleji

İZMİR TORBALI KAMPÜSÜ YENİ DÖNEMDE EĞİTİME HAZIR!

Eğitimin Türkiye’deki lideri Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında İzmir’deki 11. kampüsünü Torbalı’da açarak eğitim yaşamına farklı bir bakış açısı kazandırıyor.