21.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 557 MİLYON 714 BİN DAKİKA EĞİTİM ALDI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, pandemi sürecinde uzaktan eğitim faaliyetlerine ilişkin, “Güçlü akademik kadromuz ve teknolojik altyapımız sayesinde, uzaktan eğitim faaliyetlerimizi e-doğa online eğitim platformumuzda kesintisiz bir şekilde başarıyla sürdürerek dönemi tamamladık” dedi.

26.06.2020 | Doğa Koleji

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ HAZIR MISINIZ? MUHTEŞEM LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ'MİZ 29 HAZİRAN'DA!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji ortaokul öğrencilerimizin coşkuyla kutlayacağı Liseye Geçiş Töreni’miz için geri sayım başladı! Muhteşem gece 29 Haziran'da!

09.06.2020 | Doğa Koleji

50. TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI’NDA BAŞARI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ CANLI YAYINDA

10 Haziran saat 17.00'de 50. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda bölge 1.si olarak Türkiye finalinde yarışan projelerimizin başarılarını canlı yayında sizlerle paylaşacağız.

03.06.2020 | Doğa Koleji

UZAY ÇAĞI SUNUMU ve DOĞA KOLEJİ UZAY SERGİSİ AÇILIŞI CANLI YAYINI 4 HAZİRAN'DA!

NASA JPL (Jet Propulsion Laboratory )'de derin uzay iletişimi ve astrofizik alanlarında araştırmacı olarak çalışan Dr. Umut Yıldız, Astronomi ve Uzay Bilimleri Öğretmenimiz Armağan Korkmaz'ın moderatörlüğünde uzay hakkında merak edilen soruları cevaplıyor.

31.05.2020 | Doğa Koleji

TÜBİTAK BAŞARILARIMIZI CANLI YAYINDA KONUŞUYORUZ

1 Haziran saat 17.00'de 51. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda öne çıkan projelerimizi ve kazandığımız başarıları canlı yayında konuşuyoruz.

28.05.2020 | Doğa Koleji

ONLINE KARİYER GÜNLERİ, PROF. DR. DENİZ ÜLKE ARIBOĞAN'LA DEVAM EDİYOR

Doğa Kolejinin gelenekselleşen Online Kariyer Günleri'nde konuğumuz, Üsküdar Üniversitesi İTBF Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan!

27.05.2020 | Doğa Koleji

28 MAYIS t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT KONUĞUMUZ YAKUP ARTKAN

t-MBA Digital Youth Summit canlı yayınlarında dijitalleşmenin farklı sektörlere yansımalarını paylaşmaya devam ediyoruz. 28 Mayıs Perşembe günü saat 17:00’de canlı yayın konuğumuz LEGO Education Türkiye Partneri Teknokta İş Geliştirme Müdürü Yakup Artkan öğrencilerimizle buluşuyor.

26.05.2020 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT CANLI YAYININDA KONUĞUMUZ IŞIL HASDEMİR

t-MBA Digital Youth Summit’in canlı yayın konuğu NCR Türkiye ve Büyüyen Pazarlar Başkan Yardımcısı Işıl Hasdemir 27 Mayıs Çarşamba günü saat 17:00’de canlı yayında öğrencilerimizle buluşuyor.

22.05.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ İLK ONLINE SEMİNER KONUKLARINI AĞIRLADILAR!

Çekmeköy kampüsü öğrencilerimiz Covid-19 tedbirleri sebebiyle kampüslerinde gerçekleştiremedikleri t-MBA Seminerini canlı yayında okul arkadaşlarının ekranlarına taşıdılar.

16.05.2020 | Doğa Koleji

13. t-MBA ZİRVESİ BU YIL ONLINE GERÇEKLEŞTİ

Dünyanın en büyük amfi dersi olan Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini ilk kez online olarak bir araya getirdi.