22.12.2020 | Doğa Koleji

MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI'NDA BAŞARI GELENEĞİ SÜRÜYOR

Bu yıl 35.'si düzenlenen, dünyanın en köklü ve prestijli proje yarışmaları arasında gösterilen Brezilya / MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda, Doğa Koleji öğrencisi Gökçe Kavakyanı, “En Çok Değinilen Proje” ve “Uluslararası En Dikkat Çeken Proje” ödüllerini aldı.

07.12.2020 | Doğa Koleji

5 PROJEYLE MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI FİNALİNDEYİZ!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencilerinin geliştirdiği 5 proje, dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan, 9-11 Aralık tarihleri arasında 35.’si düzenlenecek olan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları finalleri için davet aldı.

09.06.2020 | Doğa Koleji

50. TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI’NDA BAŞARI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ CANLI YAYINDA

10 Haziran saat 17.00'de 50. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda bölge 1.si olarak Türkiye finalinde yarışan projelerimizin başarılarını canlı yayında sizlerle paylaşacağız.

15.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ LİSE ÖĞRENCİLERİNE TÜBİTAK FİNALLERİNDEN DAVET

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na katılan Doğa Koleji öğrencileri 2 projeyle final sergisine davet aldı.

18.02.2019 | Doğa Koleji

TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI'NA DOĞA KOLEJİNDEN TOPLAM 34 PROJE

Türkiye'nin dört bir yanından 34 TÜBİTAK Projemiz, bölge sergisinde sergilenmek üzere davet aldı. Bölge sergisine davet alan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik eder, bölge sergisi süresince ve bölge sergisi ödül töreninde başarılar dileriz.