20.10.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ t-MBA İLE COVID-19’UN İŞ DÜNYASINA ETKİLERİNİ DEĞERLENDİRİYOR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’ne özgü t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilerimiz iş dünyasının güncel konularını yakından takip ediyor. Öğrencilerimiz Covid-19’un iş dünyasına etkilerini Tekzen e-ticaret müdürü Celal Bal’a sordu.

15.10.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ 4. ULUSAL KUTUP BİLİMLERİ ÇALIŞTAYI ve BİRİNCİ KUTUP ŞENLİĞİ'NDE!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencilerinin kurmuş olduğu PiriÇET (Piri Reis Çevre ve Teknoloji Takımı), çevrimiçi düzenlenecek olan 4. Ulusal Kutup Bilimleri Çalıştayı ve Birinci Kutup Şenliği'nde projelerini sunmaya hazırlanıyorlar.

22.09.2020 | Doğa Koleji

ANAOKULU VE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ, YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLADI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde hem yüz yüze hem uzaktan eğitim faaliyetleri devam ediyor. Yüz yüze eğitime başlayan anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerimiz, okullarına kavuşmanın coşkusunu yaşadı.

21.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 557 MİLYON 714 BİN DAKİKA EĞİTİM ALDI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, pandemi sürecinde uzaktan eğitim faaliyetlerine ilişkin, “Güçlü akademik kadromuz ve teknolojik altyapımız sayesinde, uzaktan eğitim faaliyetlerimizi e-doğa online eğitim platformumuzda kesintisiz bir şekilde başarıyla sürdürerek dönemi tamamladık” dedi.

22.05.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ İLK ONLINE SEMİNER KONUKLARINI AĞIRLADILAR!

Çekmeköy kampüsü öğrencilerimiz Covid-19 tedbirleri sebebiyle kampüslerinde gerçekleştiremedikleri t-MBA Seminerini canlı yayında okul arkadaşlarının ekranlarına taşıdılar.

08.05.2020 | Doğa Koleji

t-MBA İNSAN KAYNAKLARI MÜLAKATLARI ONLINE OLARAK DEVAM EDİYOR

Doğa Koleji öğrencileri t-MBA İnsan Kaynakları Yönetimi dersinde edindikleri bilgileri insan kaynakları yöneticileri ile gerçekleştirdikleri mülakatlarla pekiştiriyorlar.

24.03.2020 | Doğa Koleji

LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN “EVDEKALTÜRKİYE” ÇAĞRISI

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tehdidine karşı “EvdeKalTürkiye” mesajı ile farkındalık yarattı.

23.03.2020 | Doğa Koleji

“DOĞA’M EVİMDE” İLE EĞİTİME DEVAM ÇAĞRISI

Doğa Koleji, Covid-19 tehdidine karşı Türkiye genelindeki tüm kampüslerindeki velileri, öğrencileri, öğretmenleri ve personeliyle birlik oldu.