31.10.2019 | Doğa Koleji

29 EKİM COŞKU VE HEYECANI TÜM KAMPÜSLERİMİZDE YAŞANDI

Doğa Koleji, Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm kampüslerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı aynı coşku ve heyecanla kutladı.

30.10.2019 | Doğa Koleji

LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİ CUMHURİYETİMİZİN 96.YILINI COŞKU İLE KUTLADI!

t-MBA Liderlik Akademisinin cumhuriyet coşkusu tüm Türkiye’yi sardı. Tüm kampüslerimizde gerçekleşen kutlama törenlerinde, akademi öğrencileri hazırladıkları görsel çalışmalar ile kampüslerimizi kırmızıya boyadı ve cumhuriyet coşkusunu herkese yaşattı.

30.10.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ CUMHURİYETİMİZİN YILMAZ BEKÇİLERİ OLACAĞINA SÖZ VERDİ!

t-MBA Öğrenci Meclislerinin cumhuriyet coşkusu tüm Türkiye’yi sardı. Tüm kampüslerimizde gerçekleşen kutlama törenlerinde, meclis öğrencileri hazırladıkları görsel sunumlar ile kampüslerimizi kırmızıya boyadı ve cumhuriyet coşkusunu herkese yaşattı.

03.11.2016 | Doğa Koleji

İSTANBUL KAMPÜSLERİMİZDE GELENEKSEL BANDO FESTİVALİ COŞKUSU!

Doğa Okulları Bando Festivali'nin 4.'sü Doğa Okulları Beykoz Kampüsü'nde gerçekleşti.

11.10.2016 | Doğa Koleji

ANKARA KAMPÜSLERİNDE 1. BANDO FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Doğa Okulları Ankara Kampüsleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı büyük coşku ile kutlamaya hazırlanıyor.

16.11.2015 | Doğa Koleji

MİNİKLER JUDODA CUMHURİYET COŞKUSU

29 Ekim Cumhuriyet Kupası İstanbul Şampiyonası’nda Doğa Okulları Minikler Judo Takımı büyük bir başarıya imza attı.

31.10.2014 | Doğa Koleji

EROL BÜYÜKBURÇ CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSUNU DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ İLE PAYLAŞTI

Cumhuriyetimizin 91. yılı Halkalı 2 Doğa Koleji'nde büyük bir coşkuyla kutlandı.