26.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ HER KOŞULA HAZIR

Öğrencilerimiz Doğa’m Evimde ile dersleri ve fark yaratan eğitim içeriklerimizle buluşmaya devam edecek. Öğretmenin hep yanında okulun evinde!

22.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA’DA ONLINE DERS BAŞLIYOR!

Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki tüm kampüslerindeki “çalışkan arıları” için online ders zili çaldı.

18.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDE ONLINE EĞİTİM HAZIR

Biz hazırız! Doğa’nın çalışkan arıları 23 Mart Pazartesi Doğa’m Evimde uzaktan eğitim platformuyla online derse başlıyor.

16.03.2020 | Doğa Koleji

ARA TATİL ve COVID-19 SALGINI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrenciler, öğretmenler ve velilerin sağlığını korumak amacıyla ülke genelindeki tüm okulları 16 Mart Pazartesi'den itibaren 30 Mart Pazartesi'ye kadar 2 hafta süreyle tatil etti. Peki, bu süreçte öğrencilerimiz ve velilerimiz neler yapmalı?

26.02.2018 | Doğa Koleji

ÖZEL OKUL TERCİH FUARI'NDA DOĞA KOLEJİNE YOĞUN İLGİ!

Türkiye'nin dört bir yanında 120'den fazla kampüste başarıyla uygulanan Doğa Koleji eğitim modelleri ve ayrıcalıkları için Özel Okul Tercih Fuarı ve Eğitim Zirvesi'nde ziyaretçilerle buluştu.

22.02.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, 24-25 ŞUBAT TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞECEK OLAN ÖZEL OKUL TERCİH FUARI'NDA SİZİ BEKLİYOR!

Doğa Koleji, eğitim ayrıcalıkları ve kayıt avantajlarıyla Özel Okul Tercih Fuarı’ndaki yerini alıyor.

16.03.2015 | Doğa Koleji

ATAŞEHİR DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ NASA'YI BÜYÜLEDİ!

Uzay Konseptli Ataşehir Doğa Okulu Ortaokul NASA Kulübü öğrencileri, ‘Partner School Science Program’ çerçevesinde Amerika’daki kardeş okulları ile yıl içerisinde NASA’nın öğrenciler için oluşturduğu ‘Uzay’ ile ilgili projelerini tamamladılar.

20.11.2014 | Doğa Koleji

t-MBA SUMMIT DUBAI

t-MBA Zirvesi sınırları aştı. Bu yıl t-MBA Zirvesini Dubai’de Britannica Dijital Eğitim işbirliği ile gerçekleştirdik.

18.04.2014 | Doğa Koleji

1. ULUSLARARASI DİJİTAL EĞİTİM ZİRVESİ GERÇEKLEŞTİ

1. Uluslararası Dijital Eğitim Zirvesi’nde geleceğin bilişim uzmanları bir araya geldi.

11.04.2014 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ’NDEN 1. ULUSLARARASI DİJİTAL EĞİTİM ZİRVESİ

Doğa Okulu Anadolu Liseleri’nin özgün eğitim modeli t-MBA (MBA for teenagers) kapsamında bu sene ilki düzenlenecek Uluslararası Dijital Eğitim Zirvesi 17 Nisan 2014 tarihinde Doğa Acıbadem Bilim Okulu’nda gerçekleşecek.