21.11.2017 | Doğa Koleji

16. d'MUN KONFERANSI ANTALYA'DA BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Türkiye'nin en büyük eğitim organizasyonlarından Doğa Koleji d’MUN Konferansı, 680 delegenin katılımı ile yine başarıyla tamamlandı.

22.09.2017 | Doğa Koleji

LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ 16. d'MUN KONFERANSI İÇİN BİR ARAYA GELİYOR

Bu yılın ilk konferansı yine tüm liselerimizden öğrencilerimizin katılımı ile 17-18-19 Kasım 2017’de Antalya’da gerçekleşiyor.

26.07.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDE ÖĞRENCİLER EĞİTİMİN MERKEZİNDE!

Ortaokulda uyguladığımız öğrenci merkezli eğitim sistemi ile öğrencilerimize kendilerini geliştirme, farklı bakış açıları kazanma, ilgi ve yeteneklerini keşfetme olanağı sunuyor, akademik başarıyı çok yönlü destekliyoruz.

15.06.2017 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİ TERCİH VE KARİYER DANIŞMANLIĞI ZÜMRESİ, SAİT GÜRSOY'UN KATILIMIYLA ZİRVEYE DÖNÜŞTÜ!

Sabah Gazetesi köşe yazarı ve CNNTürk “Başarıya Doğru” program yapımcısı ve sunucusu Sait Gürsoy, Doğa Anadolu Liseleri rehber öğretmenleriyle Tercih ve Kariyer Danışmanlığı zümresinde buluştu.

25.05.2017 | Doğa Koleji

11. SINIF YOĞUNLAŞTIRILMIŞ YGS PROGRAMI 5 HAZİRAN'DA BAŞLIYOR!

5-21 Haziran tarihleri arasında Doğa Anadolu Liselerinin yaklaşık 4 bin 500 öğrencisi, yaz tatili öncesinde çalışmalarını yoğunlaştırarak ‘‘Yaz Dönemi Yoğunlaştırılmış YGS Programı’’na katılacak.

17.03.2017 | Doğa Koleji

ACIBADEM KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ MECLİSLERİ TANJU ÇOLAK’I AĞIRLADI

Doğa Okulları Acıbadem Kampüsü Meclis Öğrencileri'nin düzenlediği "Spor ve Kariyer" konulu seminerde başarılı futbol yorumcusu Tanju Çolak’ı ağırladık.

01.02.2017 | Doğa Koleji

GELECEĞİN MUCİTLERİ DOĞA'DA

Doğa Okullarında uygulanan öğrenci merkezli eğitim sistemi ortaokul öğrencilerini sıra dışı bir müfredatla tanıştırıyor. Fark yaratan SOES derslerinden birisi de Mucit Atölyesi...

05.09.2016 | Doğa Koleji

BAŞARI DOĞA’MIZDA VAR!

Doğa Okulları öğrencileri, üniversite sınavlarında gösterdikleri akademik başarıyı, bu yıl bir kez daha ispatladı.

19.07.2016 | Doğa Koleji

İLK 500'DE 43 DERECE İLE LYS'DE YİNE TÜRKİYE'NİN ZİRVESİNDEYİZ!

ÖSYM açıkladı, Doğa'da LYS geleneği bu sene de bozulmadı! Doğa Anadolu Liseleri İlk 500'de 43 dereceyle yine Türkiye'nin zirvesinde!

02.06.2016 | Doğa Koleji

DOĞA ANADOLU LİSELERİ İLGİ VE EĞİLİMLERİNİZİ BELİRLEYEREK KARİYER HEDEFLERİNİZE YÖN VERİYOR!

Lise rehberlik bölümü olarak ilgi ve yeteneklerinizi ölçüyoruz.