31.05.2020 | Doğa Koleji

TÜBİTAK BAŞARILARIMIZI CANLI YAYINDA KONUŞUYORUZ

1 Haziran saat 17.00'de 51. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda öne çıkan projelerimizi ve kazandığımız başarıları canlı yayında konuşuyoruz.

16.03.2020 | Doğa Koleji

51.TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI BÖLGE SERGİLERİNDE BÜYÜK BAŞARI

Türkiye'nin dört bir yanından biyoloji, fizik, matematik, tarih, psikoloji ve değerler eğitimi alanlarında olmak üzere 19 TÜBİTAK Projemiz bölge sergilerini başarılı bir şekilde tamamladılar.

13.03.2020 | Doğa Koleji

“DOĞA” HARİKALARI 153 PROJEYLE TÜBİTAK PROJE YARIŞMASINA KATILDI

Proje modelli eğitim modeliyle; edindiği bilgiyi projeye, bilimsel araştırma basamaklarını ise uygulamaya dönüştüren “Doğa” harikaları, TÜBİTAK Proje Yarışmasına 12 bölgeden toplam 153 proje ile katıldı.

22.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA'DA KARİYER GÜNLERİ ADANA'DA BAŞLADI

Her yıl lise öğrencilerimizin gelecek ve kariyer planlamaları yapmalarına destek olmak amacıyla düzenlediğimiz Kariyer Günleri Adana kampüsümüzde düzenlendi.

11.04.2019 | Doğa Koleji

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN NESNESİ DEĞİL ÖZNESİ OLUN

Kişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından, “Kişisel Verilerimin Korunmasını Önemsiyorum Slogan Yarışması” düzenlendi. Beyoğlu Kampüsü 12. sınıf öğrencilerimizden İlayda Doğan, “Kişisel Verilerinizin Nesnesi Değil, Öznesi Olun” sloganıyla Türkiye ikincisi oldu.

04.03.2019 | Doğa Koleji

BASKETBOLDA ÇİFTE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ BİR KERE DAHA DÜNYA KUPASI YOLUNDA

Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonasında 4 takımla finallere kalan Doğa Koleji, ulaşılması güç bir başarıyla hem genç kız hem genç erkek kategorisinde bir kere daha Türkiye Kupası'nı kazanan taraf oldu. Takımlarımız bu yıl her iki kategoride Dünya Şampiyonasında yer alarak ülkemizi temsil edecek.

01.03.2019 | Doğa Koleji

TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI BÖLGE SERGİSİ'NDE 11 PROJEMİZE ÖDÜL

Doğa Koleji öğrencileri bu yıl da TÜBİTAK Lise Araştırma Projeleri Yarışması'nda rekor katılımla yarıştı. 11 projemiz ödüllendirilirken 2 projemiz Türkiye finallerinde yarışacak.

18.02.2019 | Doğa Koleji

TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI'NA DOĞA KOLEJİNDEN TOPLAM 34 PROJE

Türkiye'nin dört bir yanından 34 TÜBİTAK Projemiz, bölge sergisinde sergilenmek üzere davet aldı. Bölge sergisine davet alan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik eder, bölge sergisi süresince ve bölge sergisi ödül töreninde başarılar dileriz.

24.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ HARVARD’DA

Doğa Koleji öğrencileri geliştirdikleri projelerle Harvard’dan davet alarak, projelerini sunma imkanı buldu. Türkiye’yi dünyada temsil etme hakkı kazanan öğrencilerin projeleri büyük ilgi gördü.

29.05.2017 | Doğa Koleji

HENTBOLDA TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU ve 3.LÜĞÜ DOĞA KOLEJİNİN!

2017 Türkiye Liseler Arası Hentbol Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonluğu ve Türkiye 3.lüğü Doğa Kolejinin!