22.11.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ, t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ EĞİTİM KAMPI’NDA!

Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinin Liderlik Akademisi öğrencileri Antalya’da gerçekleşen “Eğitim Kampı”nda bir araya geldi.

09.10.2019 | Doğa Koleji

AKADEMİ LİDERLERİ VİZYON TOPLANTISINDA GENEL MÜDÜRÜMÜZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen t-MBA akademi liderleri vizyon toplantısını Ataşehir 1 kampüsünde Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile gerçekleştirdi.

04.10.2019 | Doğa Koleji

“t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” 10-12 KASIM TARİHLERİ ARASINDA “EĞİTİM KAMPI”NDA BULUŞUYOR!

Tüm Türkiye kampüslerimizin liderlik akademisi öğrencileri Antalya’da gerçekleşecek “Eğitim Kampı”nda bir araya gelerek alanında uzman eğitmen ve akademisyenlerden sertifikalı eğitim alacak.

27.09.2019 | Doğa Koleji

KIYASIYA REKABETİN YAŞANDIĞI “t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” SEÇİMLERİ SONUÇLANDI!

Doğa Koleji liselerinde liderlik akademisine aday öğrenciler yoğun mülakat sürecinin ardından seçim vaatlerini arkadaşlarına anlatarak onlardan destek istedi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı propaganda sürecinde adaylar büyük mücadele verdi.

22.11.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ EĞİTİM KAMPI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ! GELECEĞİN LİDERLERİ YİNE ANTALYA’DA BULUŞTU!

Doğa Koleji t-MBA Bölümü tarafından her yıl düzenlenen “Öğrenci Meclisleri Eğitim Kampı” tüm Türkiye meclis başkanlarının katılımıyla Antalya’da başarıyla gerçekleşti. Edinilen bilgi ve kazanım çerçevesinde öğrenciler geleceğin liderleri olma yolunda ilk adımlarını attı.

28.09.2018 | Doğa Koleji

t- MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ 18- 20 KASIM TARİHLERİ ARASINDA ANTALYA’DA BİR ARAYA GELİYOR!

Tüm Türkiye kampüslerimizin Öğrenci Meclisleri, 18-20 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşecek “t-MBA Öğrenci Meclisleri Eğitim Kampı”nda bir araya geliyor!

28.11.2017 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ANTALYA'DA GERÇEKLEŞEN EĞİTİM KAMPI”NDA BİR ARAYA GELDİ!"

Doğa Koleji t-MBA Bölümü tarafından her yıl düzenlenen “Öğrenci Meclisleri Eğitim Kampı” 500 öğrencinin katılımıyla Antalya’da yapıldı. Öğrenciler geleceğin liderleri olma yolunda ilk adımlarını attı.

11.10.2017 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ “EĞİTİM KAMPI”NDA BULUŞUYOR!

2017- 2018 eğitim yılı tüm Türkiye Öğrenci Meclisleri 24-25-26 Kasım 2017’de Antalya’da gerçekleşecek “t-MBA Öğrenci Meclisleri Eğitim Kampı”nda bir araya geliyor!

21.01.2015 | Doğa Koleji

2014 – 2015 DOĞAFEST / ULUDAĞ KAYAK EĞİTİM KAMPI DÜZENLENDİ!

Doğa Okulu Beden Eğitimi Bölümü olarak her yıl düzenlediğimiz “Uludağ Kayak Eğitim Kampı”nı bu yıl da 9 - 11 Ocak 2015 ‘te Anaokulu ve 1. Sınıf, 16-18 Ocak 2015’te 2-3-4. Sınıf öğrencilerimizin ve velilerinin katılımıyla büyük bir coşkuyla tamamladık.