05.10.2020 | Doğa Koleji

BÖLÜM BAŞKANLARIMIZ ONLINE KAMPÜS ZİYARETLERİNE BAŞLADI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, uzaktan eğitim sürecinde Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde online kampüs ziyaretlerine başladı.

03.09.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. KARACA: “EĞİTİM-ÖĞRETİMDE BİR ADIM ÖNDE OLACAĞIZ”

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde başlayan telafi eğitimi ile, 2020-2021 eğitim-öğretim dönemine ilişkin son hazırlıkları değerlendirmek üzere İTÜ ETA Vakfı Başkanı ve Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca başkanlığında bir toplantı gerçekleşti.

21.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 557 MİLYON 714 BİN DAKİKA EĞİTİM ALDI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, pandemi sürecinde uzaktan eğitim faaliyetlerine ilişkin, “Güçlü akademik kadromuz ve teknolojik altyapımız sayesinde, uzaktan eğitim faaliyetlerimizi e-doğa online eğitim platformumuzda kesintisiz bir şekilde başarıyla sürdürerek dönemi tamamladık” dedi.

22.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA’DA ONLINE DERS BAŞLIYOR!

Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki tüm kampüslerindeki “çalışkan arıları” için online ders zili çaldı.

19.03.2020 | Doğa Koleji

ÇALIŞKAN ARILARIMIZ İÇİN ONLINE KAYITTAYIZ

Velilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını ön planda tutarak kayıt yenileme sürecindeki tüm adımları online gerçekleştiriyoruz.

18.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDE ONLINE EĞİTİM HAZIR

Biz hazırız! Doğa’nın çalışkan arıları 23 Mart Pazartesi Doğa’m Evimde uzaktan eğitim platformuyla online derse başlıyor.

16.03.2020 | Doğa Koleji

ARA TATİL ve COVID-19 SALGINI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrenciler, öğretmenler ve velilerin sağlığını korumak amacıyla ülke genelindeki tüm okulları 16 Mart Pazartesi'den itibaren 30 Mart Pazartesi'ye kadar 2 hafta süreyle tatil etti. Peki, bu süreçte öğrencilerimiz ve velilerimiz neler yapmalı?

28.02.2020 | Doğa Koleji

LİSELER ARASI AKIL OYUNLARI YARIŞMASININ İKİNCİ ETABI TAMAMLANDI

Doğa Koleji Lise Matematik Bölümü'nün düzenlediği, 9. ve 10.sınıflara yönelik Liseler Arası Akıl Oyunları Yarışması'nın ikinci aşama sınavları 93 lise kampüsünde e-doğa üzerinden online olarak yapıldı.

08.01.2020 | Doğa Koleji

AKIL OYUNLARI YARIŞMASI BİNLERCE ÖĞRENCİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz için düzenlediğimiz Akıl Oyunları Yarışması 94 kampüsümüzde 6262 öğrencimizin katılımı ile gerçekleşti.

11.11.2019 | Doğa Koleji

AKIL OYUNLARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLASIN

Öğrencilerimiz zihinsel kapasiteleri ve becerilerini akıl oyunları ile geliştirmeyi amaçlayan Akıl Oyunları Yarışması’nda öğrenciler, hem eğlenceli vakit geçirecek hem de analitik düşünme teknikleri ile tanışacaklar.