11.06.2014 | Doğa Koleji

"SAĞLIĞIN RENKLERİ YEMEK TARİFİ YARIŞMASI" ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Yüzlerce Doğa Okulu öğrencisinin katıldığı Sağlığın Renkleri Yemek Tarifi Yarışması ödül töreni gerçekleşti.

15.04.2014 | Doğa Koleji

URFODU'DA DOĞA ÖĞRENCİLERİNDEN ÜSTÜN BAŞARI!

X. Uluslararası Bilim Temelli Bilgi Yarışması final etabı bu sene Türkiye'de Antalya Doğa Koleji'nde yapıldı.

22.01.2014 | Doğa Koleji

ÜNLÜLERLE VE VELİLERİMİZLE KİMYA DENEYLERİ PROJESİNİ TAMAMLADIK!

Proje kapsamında şarkıcı, akademisyen, sanatçı, siyasetçi, bürokrat, spor adamı, sunucu vs... çok değişik kesimlerden insanlarla deneyler yaptık.

05.12.2013 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ'NİN YETENEKLİ ÖĞRENCİLERİ, SANATIN KALBİ BARCELONA'DAYDI!

Öğrencilerinin sanatı ve yeteneklerini keşfetmeleri için özel bir ortam sunan Doğa Okulu Görsel Sanatlar Bölümü’nün bu yıl 3. kez düzenlediği Heykel Yarışması’nda dereceye giren yetenekli heykeltıraşlar, sanatın kalbinin attığı Barcelona’daydı. Genç yetenekler, Gaudi’nin sıra dışı sanat anlayışı, Dali ve Picasso’nun deliliğin sınırındaki tabloları, Miro’nun resme kattığı muhteşem renkler ve yüzyılların eskitemediği dar sokaklardan ulaşılan geniş bulvarlarda sanatı ve tarihi keşfe çıktı.