20.10.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ t-MBA İLE COVID-19’UN İŞ DÜNYASINA ETKİLERİNİ DEĞERLENDİRİYOR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’ne özgü t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilerimiz iş dünyasının güncel konularını yakından takip ediyor. Öğrencilerimiz Covid-19’un iş dünyasına etkilerini Tekzen e-ticaret müdürü Celal Bal’a sordu.

15.10.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ 4. ULUSAL KUTUP BİLİMLERİ ÇALIŞTAYI ve BİRİNCİ KUTUP ŞENLİĞİ'NDE!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencilerinin kurmuş olduğu PiriÇET (Piri Reis Çevre ve Teknoloji Takımı), çevrimiçi düzenlenecek olan 4. Ulusal Kutup Bilimleri Çalıştayı ve Birinci Kutup Şenliği'nde projelerini sunmaya hazırlanıyorlar.

14.10.2020 | Doğa Koleji

ONLINE “t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” SEÇİMLERİ SONUÇLANDI!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji liselerinde liderlik akademisine aday öğrenciler yoğun mülakat sürecinin ardından seçim vaatlerini arkadaşlarına anlatarak onlardan destek istedi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı propaganda sürecinde adaylar büyük mücadele verdi. Tüm kampüslerimiz yaşadıkları coşkulu propaganda sürecinin ardından 2020- 2021 eğitim öğretim yılı akademi liderlerini belirledi.

13.10.2020 | Doğa Koleji

DOĞA’DA YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI. HOŞ GELDİNİZ ÇOCUKLAR!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda okul öncesi ve 1. sınıflara ek olarak 2, 3 ve 4. sınıflar yüz yüze eğitime başladı. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Kampüslerimizde yüz yüze ders planlamaları, pandemi önlemleri gözetilerek günlük 6 saat ve gruplar hâlinde olacak şekilde yapılmıştır.” dedi.

09.10.2020 | Doğa Koleji

İLHAM VEREN MEZUNLAR PANELİ ONLINE DÜZENLENDİ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji İlham Veren Mezunlar Paneli online gerçekleşti. 2019-2020 eğitim öğretim yılında 8. sınıfı başarıyla tamamlayan ve Liseye Geçiş Sınavı’nda dereceler elde eden öğrencilerimiz, bu yıl sınava hazırlanan öğrencilerimize ilham kaynağı oldu.

08.10.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ ADAYLARI ONLİNE MÜLAKAT SÜRECİ İLE BELİRLENDİ! KIYASIYA REKABET BAŞLADI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nin özgün t-MBA eğitim modeli kapsamında öğrencileri iş dünyasına ve geleceğe hazırlayan “t-MBA Liderlik Akademisi” bu yıl da coşkulu bir seçim sürecine hazırlanıyor. Türkiye geneli tüm kampüslerde gerçekleşen online mülakat süreci ile adaylar belirlendi. Kıyasıya rekabet başladı!

05.10.2020 | Doğa Koleji

BÖLÜM BAŞKANLARIMIZ ONLINE KAMPÜS ZİYARETLERİNE BAŞLADI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, uzaktan eğitim sürecinde Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde online kampüs ziyaretlerine başladı.

05.10.2020 | Doğa Koleji

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ FEN-TEK LİSELERİNDE DÜNYA VATANDAŞLARI YETİŞİYOR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri öğrencileri Pearson Edexcel International GCSE programı ile dünya vatandaşı olarak yetişiyor.

02.10.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ “HER OKUL BİR KÜTÜPHANE” PROJESİ İLE GİRESUN’DA YAŞANAN SEL AFETİNDE ETKİLENEN OKULLARIN KÜTÜPHANESİNİ YENİLİYOR!

t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerimiz beş yıldır başarıyla sürdürdükleri “Her Okul Bir Kütüphane” isimli dev proje ile farkındalık yaratmaya hazırlanıyor.

23.09.2020 | Doğa Koleji

GENÇLİK ve SPOR BAKANI Dr. MEHMET M. KASAPOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİK

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Medya ve Kurumsal İletişim Direktörü Turgay Türker, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet M. Kasapoğlu'nu makamında ziyaret etti.