18.05.2020 | Doğa Koleji

HER GÜNE BİR OYUN! ÇOCUKLAR İÇİN EĞİTİCİ AKTİVİTE ve OYUN ÖNERİLERİ

Evimiz okulumuz! Evden eğitim döneminde öğrencilerin aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirebilmeleri için çeşitli oyunlar ve aktiviteler hazırlayarak velilerimizle paylaşıyoruz.

04.04.2020 | Doğa Koleji

CIO’MUZ, UZAKTAN EĞİTİM VE ÇALIŞMA SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörümüz (CIO) Hakan İnanır, Türkiye’nin önde gelen IT yöneticilerini dijital ortamda bir araya getiren, CXO Medya bünyesinde yayınlanmakta olan CIO Update Dergisi’nin canlı yayınına katıldı.

29.03.2020 | Doğa Koleji

KESİNTİSİZ UZAKTAN EĞİTİM REKORU DOĞA’NIN ÇALIŞKAN ARILARINDA

Çalışkan Arılarımız “Doğa’m Evimde” online eğitim platformunda kesintisiz eğitim rekoru kırdı. Doğa öğrencilerinin evden eğitimin ilk 5 günündeki online eğitim süresi 31 milyon 500 bin dakikayı buldu.

26.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ HER KOŞULA HAZIR

Öğrencilerimiz Doğa’m Evimde ile dersleri ve fark yaratan eğitim içeriklerimizle buluşmaya devam edecek. Öğretmenin hep yanında okulun evinde!