16.05.2020 | Doğa Koleji

13. t-MBA ZİRVESİ BU YIL ONLINE GERÇEKLEŞTİ

Dünyanın en büyük amfi dersi olan Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini ilk kez online olarak bir araya getirdi.

09.05.2020 | Doğa Koleji

13. t-MBA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bu yıl 13.sü düzenlenen dünyanın en büyük amfi dersi Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini canlı yayınlarla bir araya getiriyor.

15.04.2015 | Doğa Koleji

GELECEĞİN LİDERLERİ 8. t-MBA ZİRVESİ'NDE İŞ DÜNYASININ DUAYENLERİNİ AĞIRLADI

Doğa Okulu 8. t-MBA Zirvesi’nde global iş dünyasında başarı yakalamanın sırları konuşuldu

30.03.2015 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI t-MBA ZİRVESİ 8 YAŞINDA!

Bu yıl 8.'si düzenlenecek olan dünyanın en büyük amfi dersi t-MBA Zirvesi, geleceğin girişimcileri ile dünya liderlerini Lütfi Kırdar'da bir araya getiriyor.

24.10.2013 | Doğa Koleji

TÜRKİYE'NİN GENÇ GİRİŞİMCİLERİ BELLİ OLDU

“Global Üniversiteli Girişimci” Yarışması’nın lise ayağına “Bugün ne giysem?” sorusuna çözüm bulan Doğa Okulu öğrencisi, akıllı telefon uygulamasıyla yarışmaya damgasını vurdu.