05.10.2020 | Doğa Koleji

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ FEN-TEK LİSELERİNDE DÜNYA VATANDAŞLARI YETİŞİYOR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri öğrencileri Pearson Edexcel International GCSE programı ile dünya vatandaşı olarak yetişiyor.

02.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ VEX ROBOTICS'TE FIRTINA GİBİ ESİYOR

Doğa Koleji öğrencileri VEX Robotics Competition'da iki takımla çeyrek finale çıktı.

27.06.2019 | Doğa Koleji

TERCİH DÖNEMİNDE LGS BAŞARINIZI %100'E VARAN BURSLA ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Doğa Koleji Anadolu Liseleri ve Fen&Tek Liseleri'nde LGS başarınızı %100'e varan bursla ödüllendiriyor sizi Türkiye'nin en ayrıcalıklı lise eğitimiyle tanıştırıyoruz.

24.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN 2019 LGS’DE MUHTEŞEM BAŞARI

Doğa Koleji 8. sınıf öğrencilerinden, 2019 Liseye Geçiş Sınavına katılan 27 öğrenci tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. 64 öğrenci ise sadece 1 soruyu yanlış yanıtlarken 4012 öğrenci en az bir branşta tüm soruları doğru yanıtladı.

27.05.2019 | Doğa Koleji

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ GELENEKSELLEŞEN LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ'NDE BU YIL OZAN DOĞULU ve ECE SEÇKİN'LE KEP ATTI

Doğa Koleji öğrencileri, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı liseye geçiş töreninde kep attı, mezun olmanın gururunu ve coşkusunu öğretmen ve aileleriyle birlikte yaşadı.

06.03.2019 | Doğa Koleji

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ FEN VE TEKNOLOJİ LİSESİ DENEYİMİ KAZANDI

Doğa Koleji Bahçeşehir-2 Kampüsü’nde düzenlenen “Fen-Tek’te Bir Gün” etkinliğinde, ortaokul 8. sınıf öğrencileri Fen ve Teknoloji Lisesi eğitim programını deneyimleme fırsatı yakaladı.

09.02.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, IDC TÜRKİYE DİJİTAL DÖNÜŞÜM ÖDÜLLERİ 2019’A İMZASINI ATTI

Doğa Koleji, özellikle teknoloji üreten nitelikli insan kaynağı yetiştirme hedefiyle geliştirdiği Fen ve Teknoloji Liseleri modeliyle, IDC Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri 2019'da “Best Talent Accelerator-En İyi Yetenek İvmelendirici” kategorisinde Yılın Projesi ödülüne layık görüldü.

10.01.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN 3214 PROJE İLE REKOR BAŞVURU

Proje modelli eğitim anlayışıyla, bilimsel araştırma projelerinde her yıl rekor başarılar elde eden Doğa Koleji öğrencileri, bu yıl toplam proje sayısında 3214’e ulaşarak özel okullar arasında yeni bir rekora imza attı.

18.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BODRUM KAMPÜSÜ EĞİTİME BAŞLADI

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Kolejinin Bodrum Kampüsü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri ile buluştu. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Bodrum kampüsüne olan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Bodrumlu öğrencilerin akademik başarı rüzgarı, Bodrum Kampüsümüzden esecek” dedi.

04.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ İLE BAŞARI RÜZGARI NEVŞEHİR'DE

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Koleji, Nevşehir’de 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturacak.