16.05.2017 | Doğa Koleji

MİNİK BİLİM KAHRAMANLARI BULUŞUYOR / FLL Jr. FUARI 140 ÖĞRENCİMİZİN KATILIMIYLA 13 MAYIS'TA GERÇEKLEŞTİ

Doğa Koleji; 23 kampüsünden 140 öğrenci, 23 öğretmen ve 20 gönüllünün katılımıyla DOĞA - FLL Jr. fuarının ilkini gerçekleştirdi.

09.03.2016 | Doğa Koleji

FIRST LEGO LEAGUE TÜRKİYE YARIŞMASINDAN DOĞA OKULLARI GENÇ MUCİTLERİNE İKİ BÜYÜK ÖDÜL!

Ortaokul Fen Bilimleri Bölümü Mucitleri, Bilim Kahramanları Derneği tarafından düzenlenen 12. First Lego League Türkiye yarışmasından iki büyük ödülle döndü.

07.03.2016 | Doğa Koleji

DOĞA ROBOTİK TAKIMLARI, FIRST LEGO LİGİ’NDEN 2 KUPAYLA DÖNDÜ

Fizik Bölümü Doğa Robotik Takımları First Lego Ligi’nden 2 kupayla dönerken adını ulusal final yarışmasına yazdırdı.

27.02.2015 | Doğa Koleji

ULUSLARARASI FIRST LEGO LEAGUE YARIŞMASINDA DOĞA OKULLARI GENÇ MUCİTLERİNE İKİ BÜYÜK ÖDÜL!

Ortaokul Fen Bilimleri bölümü mucitleri Bilim Kahramanları Derneği tarafından bu yıl 11'si düzenlenen ve 35 ilden 200 takımın katıldığı Uluslararası First Lego League yarışmasından iki büyük ödülle geri döndü.

11.03.2014 | Doğa Koleji

DOĞA ROBOTİK TAKIMLARI FIRST LEGO LİGİ’NDEN 3 KUPAYLA DÖNDÜ

FLL Robotik Turnuvası’nın “Yükselen Yıldızı” Acıbadem ve Şişli Doğa Okulu olurken, Üsküdar Doğa Okulu ise Jüri Özel Ödülü aldı. Bilim Kahramanlarının bu yıl 10.sunu düzenlediği First Lego Lig turnuvasının İstanbul ayağı 8-9 Mart’ta Kültür Üniversitesi’nde bir şenlik havasında yapıldı. Yarışmanın bu yılki proje konusu “Doğal Afetler” idi.