13.04.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZDEN 7 DİLDE “EVDE KAL” ÇAĞRISI

Alanya Kampüsü lise öğrencilerimiz, geliştirdikleri sosyal sorumluluk projesiyle, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (KOVİD-19) tehdidine karşı 7 dilde “Güvenliğiniz için evde kalın” mesajı verdi.

06.11.2019 | Doğa Koleji

BİNLERCE ÖĞRENCİMİZDEN ANITKABİR ZİYARETİ

Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki kampüslerinden binlerce öğrencimizle, Atamızı ziyaret ettik.

18.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ SATRANÇTAKİ BAŞARISIYLA BÜYÜLEDİ

2019 Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliğinde finale kalan 100 okul takımı ve 511 sporcu arasında, Yıldızlar Kızlarda Doğa Koleji Isparta Kampüsü ortaokul öğrencileri performanslarıyla göz doldurdu.

20.05.2019 | Doğa Koleji

60 BİN ÖĞRENCİ SANAL ORTAMDA SAMSUN’U ZİYARET ETTİ

Doğa Koleji öğrencileri, Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı tarihi günün 100. yılı şerefine, Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımlarının atıldığı kongre binalarını sanal ortamda modelledi. Bu önemli günde Samsun’a gelemeyen 60 bin öğrenci, tarihi mekanları sanal dünyada ziyaret etme fırsatı elde etti.

18.03.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ÇANAKKALE'DE

Doğa Koleji tarih bölümü, Çanakkale'ye düzenledikleri gezi programı ile 18 Mart gününün anlam ve önemini yerinde yaşayarak şehitlerimizi andı.

11.02.2019 | Doğa Koleji

KARİYER PLANLAMASINDA SONA DOĞRU

Ara tatilin tadını çıkaran öğrenciler, ikinci dönemin başlamasıyla birlikte yoğun bir ders dönemine merhaba dedi. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, İkinci dönemin başlamasıyla birlikte lise öğrencilerinin geleceklerini ve kariyer planlamalarını şekillendirecek önemli kararları değerlendirdi.

22.11.2018 | Doğa Koleji

YALOVA KAMPÜSÜMÜZ "ATLAS: All Together Learning At School" PROJESİ KAPSAMINDA KATILIMCI 5 ÜLKEYİ AĞIRLADI

Erasmus+ Projesi kapsamında planlanan 6. Proje toplantısı katılan 5 ülkeyle Doğa Koleji Yalova Kampüsü'nde başarıyla gerçekleştirildi.

01.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 3500 ÖĞRENCİSİ İLE ATA'NIN HUZURUNDA!

Doğa Kolejinin öğrencileri ve öğretmenleri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i büyük bir kalabalık eşliğinde ziyaret etti.

24.04.2018 | Doğa Koleji

KARDEŞLİK KÖPRÜLERİ PROJESİ İLE URFALI ÇOCUKLAR İSTANBUL’DA

Doğa Koleji, Şanlıurfa Rehberlik ve Araştırma (RAM) biriminin yönlendirmesi, “Kardeşlik Köprüleri” projesi” ile Şanlıurfa’nın çeşitli köy ve okullarından seçilmiş başarılı 30 öğrenciyi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı etkinlikleri kapsamında misafir etti.

25.01.2018 | Doğa Koleji

ÇANAKKALE KAMPÜSÜNDEN ÖDÜLLÜ BİYOLOJİ PROJESİ; DOĞA VE DOĞA KOLEJİ EL ELE GELECEĞE!

Çanakkale kampüsümüz ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biyoloji Bölümü iş birliğiyle ‘Doğa ve Doğa Koleji El Ele Geleceğe’ projesi The Quarry Life Award yarışmasında sosyal fayda kategorisinde en iyi 3 proje arasında seçilerek finale kaldı.