04.12.2020 | Doğa Koleji

DOMINO’S GENEL MÜDÜRÜ ASLAN SARANGA KONUĞUMUZ OLDU!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimizde Bostancı Doğa Koleji ev sahipliğinde Domino’s Türkiye, Rusya, Azerbaycan, Gürcistan Genel Müdürü Sayın Aslan Saranga’yı ağırladık.

28.11.2020 | Doğa Koleji

t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİNDE ERICSSON TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ IŞIL YALÇIN KONUĞUMUZ OLDU!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimizde Beykent Kampüsü Anadolu Lisesi ev sahipliğinde Ericsson Türkiye Genel Müdürü Sayın Işıl Yalçın’ı ağırladık.

14.11.2020 | Doğa Koleji

TÜBİTAK BAŞKANI PROF. DR. HASAN MANDAL t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERİ KONUĞUMUZ OLDU!

12 Kasım Perşembe günü t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında canlı yayında konuğumuz olan TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Sayın Hasan Mandal öğrencilerimize girişimcilikle ilgili onları yüreklendiren paylaşımlarda bulundu.

10.11.2020 | Doğa Koleji

t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİ TÜBİTAK BAŞKANI PROF. DR. HASAN MANDAL’IN KATILIMI İLE BAŞLIYOR!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri, onur konuğumuz TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Sayın Hasan Mandal’ın katılımı ile başlıyor.

01.11.2020 | Doğa Koleji

t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİ BAŞLIYOR!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri 2 Kasım – 4 Aralık tarihlerinde t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri'nde başarılı girişimciler ve iş insanları ile bir araya geliyor.

20.10.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ t-MBA İLE COVID-19’UN İŞ DÜNYASINA ETKİLERİNİ DEĞERLENDİRİYOR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’ne özgü t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilerimiz iş dünyasının güncel konularını yakından takip ediyor. Öğrencilerimiz Covid-19’un iş dünyasına etkilerini Tekzen e-ticaret müdürü Celal Bal’a sordu.

18.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA LGS BAŞARISINI ÖDÜLLENDİRİYOR!

İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı Doğa Koleji, LGS’de başarılı olan öğrencileri yüzde yüze varan burs desteğiyle ödüllendiriyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nde eğitim alma fırsatı elde eden öğrenciler, Anadolu ve Fen-Tek Liselerinde, 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde İTÜ’nün yüksek öğretimdeki bilgi ve tecrübelerinden yararlanacak.

28.05.2020 | Doğa Koleji

ONLINE KARİYER GÜNLERİ, PROF. DR. DENİZ ÜLKE ARIBOĞAN'LA DEVAM EDİYOR

Doğa Kolejinin gelenekselleşen Online Kariyer Günleri'nde konuğumuz, Üsküdar Üniversitesi İTBF Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan!

27.05.2020 | Doğa Koleji

28 MAYIS t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT KONUĞUMUZ YAKUP ARTKAN

t-MBA Digital Youth Summit canlı yayınlarında dijitalleşmenin farklı sektörlere yansımalarını paylaşmaya devam ediyoruz. 28 Mayıs Perşembe günü saat 17:00’de canlı yayın konuğumuz LEGO Education Türkiye Partneri Teknokta İş Geliştirme Müdürü Yakup Artkan öğrencilerimizle buluşuyor.

26.05.2020 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT CANLI YAYININDA KONUĞUMUZ IŞIL HASDEMİR

t-MBA Digital Youth Summit’in canlı yayın konuğu NCR Türkiye ve Büyüyen Pazarlar Başkan Yardımcısı Işıl Hasdemir 27 Mayıs Çarşamba günü saat 17:00’de canlı yayında öğrencilerimizle buluşuyor.