20.10.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ t-MBA İLE COVID-19’UN İŞ DÜNYASINA ETKİLERİNİ DEĞERLENDİRİYOR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’ne özgü t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilerimiz iş dünyasının güncel konularını yakından takip ediyor. Öğrencilerimiz Covid-19’un iş dünyasına etkilerini Tekzen e-ticaret müdürü Celal Bal’a sordu.

16.05.2020 | Doğa Koleji

13. t-MBA ZİRVESİ BU YIL ONLINE GERÇEKLEŞTİ

Dünyanın en büyük amfi dersi olan Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini ilk kez online olarak bir araya getirdi.

10.03.2020 | Doğa Koleji

RENAULT MAIS CEO'SU DR. BERK ÇAĞDAŞ ÇAMLICA KAMPÜSÜMÜZE KONUK OLDU

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri ile öğrencilerimiz iş dünyasının ilham veren iş insanları ile bir araya geliyor.

11.02.2020 | Doğa Koleji

İTÜ, DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

Doğa Koleji lise öğrencileri İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ev sahipliğinde, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ödüllü Yeşil Kampüsünde yer alan İTÜ’nün teknoloji üssü Arı Teknokent’e misafir oldu.

23.12.2019 | Doğa Koleji

DR. PAUL DOANY DEĞERLİ PAYLAŞIMLARI İLE BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜMÜZDE

İş dünyasının önemli duayenlerinden Dr. Paul Doany, t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Bahçelievler kampüsümüzde öğrencilerimize önemli tavsiyelerde bulundu.

10.12.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ESKİŞEHİR KAMPÜSÜ'NDE t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERİ

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinin Eskişehir misafirleri Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Başkan Yardımcısı Fatih Düş oldu.

05.12.2019 | Doğa Koleji

BAŞARSOFT CEO’SU ALİM KÜÇÜKPEHLİVAN İLE t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİ'NDE BULUŞTUK

Global Girişimcilik Haftası kapsamında Başarsoft CEO’su Alim Küçükpehlivan girişimcilik hikayesini Ankara İncek kampüsü öğrencilerimizle paylaştı.

28.11.2019 | Doğa Koleji

TATİLSEPETİ.COM CEO’SU KORAY KÜÇÜKYILMAZ KADIKÖY KAMPÜSÜMÜZDE

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Kadıköy Doğa Koleji’nde gerçekleşen seminerde tatilsepeti.com CEO’su Sayın Koray Küçükyılmaz öğrencilerimizle bir araya geldi.

27.11.2019 | Doğa Koleji

AFYON KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİMİZDEN İŞ DÜNYASI RÖPORTAJI

Afyon Doğa Koleji öğrencileri t-MBA İş Dünyası Röportajları kapsamında Ata Holding Group şirketlerinden Atakey Gıda Sanayi Şirketini ziyaret ederek Genel Müdür Tolga DEMİRHAN ile girişimcilik ve iş hayatı üzerine röportaj gerçekleştirdiler.

22.11.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ, t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ EĞİTİM KAMPI’NDA!

Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinin Liderlik Akademisi öğrencileri Antalya’da gerçekleşen “Eğitim Kampı”nda bir araya geldi.