26.01.2021 | Doğa Koleji

YARIYIL TATİLİNDE EVDEKİ ZAMANI ETKİN KILACAK ÖNERİLER

Üç haftalık yarıyıl tatili başladı. İkinci dönem 15 Şubat Pazartesi günü başlayacak. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Rehberlik ve Liseler Koordinatörü Sibel İzgiman, “Her güne bir etkinlik planlayarak tatilde çocuğun yaratıcılığını geliştirebilecek öğretici ve keyifli aktiviteler düzenlenebilir” dedi.

13.01.2021 | Doğa Koleji

DÜNYA ŞAMPİYONU İBRAHİM ÇOLAK'TAN ANNE-BABALARA ÇAĞRI

Dünya ve Avrupa Şampiyonu İbrahim Çolak, “Sporumuzdaki Başarı Öyküleri” kapsamında İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrenci ve velileri ile bir araya geldi. “Bütün sporların temelinde cimnastik vardır” diyen Çolak, küçük yaşta başlayacak temel eğitimden sonra, çocukların ilgili oldukları herhangi bir branşa yönlenebileceğini söyledi.

02.12.2020 | Doğa Koleji

FLL CHALLENGE TURNUVASI'NDA "İLHAM VERİCİ TAKIM' ÖDÜLÜ DOĞA'NIN!

29 Kasım'da düzenlenen FIRST LEGO League Challenge Turnuvası'nda yarışan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Başakşehir Kampüsü takımı West Universe, İlham Verici Takım ödülünü aldı.

26.11.2020 | Doğa Koleji

ONLINE KİTAP BULUŞMALARI, ÖĞRENCİLERE OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRIYOR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, Okuduğunu Anlama Projesi (DOKAP) kapsamında online kitap buluşmaları gerçekleştiriyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ortaokul Koordinatörü Dr. Çiğdem Mollaibrahimoğlu, “Öğrencilerimizin yaş gruplarına uygun kitapların yazarlarıyla gerçekleştirdiğimiz online kitap buluşmaları, okul dışında da yaşamı anlama, yaşama katılma ve yaşamda rol üstlenme becerilerine katkı sağlıyor.” dedi.

24.11.2020 | Doğa Koleji

HER ÖĞRETMENE BİR FİDAN

OGEM-VAK iş birliğiyle “Bir Fidan, Bin Nefes” projesini başlatan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, Öğretmenler Günü’nü öğretmenler adına fidan bağışında bulunarak kutladı.

06.11.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 10 KASIM SATRANÇ TURNUVASI İLE ATAMIZI ANIYOR

Tüm İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji 2. sınıf öğrencilerinin katılımıyla düzenlenecek olan geleneksel 10 Kasım Atamızı Anma Satranç Turnuvası bu yıl online gerçekleşiyor.

21.10.2020 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ TÜM TÜRKİYE KAMPÜSLERİMİZİN t-MBA AKADEMİ LİDERLERİ İLE VİZYON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen t-MBA akademi liderleri vizyon toplantısını İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile online olarak gerçekleştirdi.

03.09.2020 | Doğa Koleji

GENÇ KIZLARIMIZ VOLEYBOLDA AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

19 Yaş Altı Genç Kız Voleybol Milli Takımında oynayan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Acıbadem Kampüsü öğrencilerimiz Lila Şengün, Sude Naz Uzun, İlayda Uçak, Aleyna Göçmen ve Ege Melisa Bükmen, 2020 CEV U19 Genç Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda verdikleri kıyasıya mücadeleyle, Türkiye’ye 2. kez Avrupa Şampiyonluğu getirilmesinde önemli rol oynadılar.

12.08.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA’DAN, DOĞA KOLEJİ KAYSERİ KAMPÜSÜ’NE ZİYARET

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kayseri Kampüsü velileri ve basın mensuplarıyla Kayseri’de bir araya geldi.

18.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA LGS BAŞARISINI ÖDÜLLENDİRİYOR!

İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı Doğa Koleji, LGS’de başarılı olan öğrencileri yüzde yüze varan burs desteğiyle ödüllendiriyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nde eğitim alma fırsatı elde eden öğrenciler, Anadolu ve Fen-Tek Liselerinde, 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde İTÜ’nün yüksek öğretimdeki bilgi ve tecrübelerinden yararlanacak.