03.09.2020 | Doğa Koleji

GENÇ KIZLARIMIZ VOLEYBOLDA AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

19 Yaş Altı Genç Kız Voleybol Milli Takımında oynayan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Acıbadem Kampüsü öğrencilerimiz Lila Şengün, Sude Naz Uzun, İlayda Uçak, Aleyna Göçmen ve Ege Melisa Bükmen, 2020 CEV U19 Genç Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda verdikleri kıyasıya mücadeleyle, Türkiye’ye 2. kez Avrupa Şampiyonluğu getirilmesinde önemli rol oynadılar.

03.09.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. KARACA: “EĞİTİM-ÖĞRETİMDE BİR ADIM ÖNDE OLACAĞIZ”

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde başlayan telafi eğitimi ile, 2020-2021 eğitim-öğretim dönemine ilişkin son hazırlıkları değerlendirmek üzere İTÜ ETA Vakfı Başkanı ve Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca başkanlığında bir toplantı gerçekleşti.

12.08.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA’DAN, DOĞA KOLEJİ KAYSERİ KAMPÜSÜ’NE ZİYARET

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kayseri Kampüsü velileri ve basın mensuplarıyla Kayseri’de bir araya geldi.

18.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA LGS BAŞARISINI ÖDÜLLENDİRİYOR!

İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı Doğa Koleji, LGS’de başarılı olan öğrencileri yüzde yüze varan burs desteğiyle ödüllendiriyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nde eğitim alma fırsatı elde eden öğrenciler, Anadolu ve Fen-Tek Liselerinde, 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde İTÜ’nün yüksek öğretimdeki bilgi ve tecrübelerinden yararlanacak.

15.07.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. MEHMET KARACA'NIN 15 TEMMUZ MESAJI

İTÜ Rektörü ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca'nın ''15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'' mesajı...

12.07.2020 | Doğa Koleji

LGS’YE KATILAN ÖĞRENCİLERİN TERCİH HEYECANI BAŞLIYOR

Liseye Geçiş Sınavı’na katılan öğrenciler için tercih dönemi heyecanı başlıyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ortaokul Rehberlik Bölüm Başkanı Gülşen Aksu, tercih döneminde öğrenci ve ailelere önerilerde bulundu.

24.06.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. MEHMET KARACA, İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ LİSANSLI OKUL KURUCULARIYLA BİR ARAYA GELDİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji lisanslı okul kurucularıyla İTÜ’de bir araya geldi. Karaca, lisanslı kuruculara yeni dönem eğitim vizyonunu anlatarak, uzun soluklu bir yolculuğa çıktıklarını söyledi.

20.06.2020 | Doğa Koleji

YKS'YE KISA BİR ZAMAN KALA ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

Liseden mezun olan öğrencilerimizin üniversiteli olma yolunda son bir dönemeç olan YKS’ye kısa bir süre kaldı. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Lise Koordinatörlüğü bu sürenin nasıl değerlendirileceği, YKS günü ve sonrası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

17.06.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA, DOĞA KOLEJİ KAMPÜS YÖNETİCİLERİYLE BULUŞTU

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ankara Çukurambar Kampüsü’nde basın mensubu velilerimiz ve Doğa Koleji kampüs yöneticileriyle buluştu.

18.04.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA, KARİYER GÜNLERİNDE LİSELİ ÖĞRENCİLERİMİZİN SORULARINI YANITLADI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Online Kariyer Günleri canlı yayınında İTÜ ETA Vakfı kuruluşu olan Doğa Koleji’nin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinden lise öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.