28.05.2020 | Doğa Koleji

ONLINE KARİYER GÜNLERİ, PROF. DR. DENİZ ÜLKE ARIBOĞAN'LA DEVAM EDİYOR

Doğa Kolejinin gelenekselleşen Online Kariyer Günleri'nde konuğumuz, Üsküdar Üniversitesi İTBF Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan!

29.04.2020 | Doğa Koleji

SERVET GÜLSÜN ŞİRİN, ONLINE KARİYER GÜNLERİ'NDE LİSE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin, Doğa Kolejinde gelenekselleşen ve salgın döneminde tüm öğrencilerin erişimine açılan Online Kariyer Günleri'nin canlı yayın konuğu olarak lise öğrencilerimizle bir araya geldi.

26.04.2020 | Doğa Koleji

SERVET GÜLSÜN ŞİRİN'İN KONUK OLACAĞI ONLINE KARİYER GÜNLERİ CANLI YAYINI 28 NİSAN'DA!

İTÜ ETA Vakfı bünyesindeki Doğa Kolejinde gelenekselleşen ve salgın döneminde tüm öğrencilerin erişimine açılan Online Kariyer Günleri canlı yayınlarında ikinci konuğumuz Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin olacak. Canlı yayın 28 Nisan saat 17.00'de gerçekleşecek.

18.04.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA, KARİYER GÜNLERİNDE LİSELİ ÖĞRENCİLERİMİZİN SORULARINI YANITLADI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Online Kariyer Günleri canlı yayınında İTÜ ETA Vakfı kuruluşu olan Doğa Koleji’nin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinden lise öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

16.04.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ, KARİYER GÜNLERİNDE İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA İLE BULUŞUYOR

Geleceğini şimdiden planlayan Doğa’lılar, İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ile Kariyer Günlerinde buluşuyor. Prof. Dr. Mehmet Karaca, canlı yayında çalışkan arılarımızın sorularını yanıtlayarak kariyer hedeflerine yön verecek.

13.03.2020 | Doğa Koleji

EGE BÖLGESİ KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

Doğa Koleji Geleneksel Kariyer Günleri Ege Bölgesi kampüslerimizin 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin katılımıyla 10 Mart Salı günü İzmir Mavişehir-3 kampüsünde gerçekleşti.

10.05.2019 | Doğa Koleji

LİSE KARİYER GÜNLERİ ANKARA İNCEK KAMPÜSÜ'NDE GERÇEKLEŞTİ

11. ve 12. Sınıf öğrencilerimizin gelecek ve kariyer planlamalarına destek olmak, üniversite ve bölümleri yakından tanımalarına olanak sağlamak amacıyla düzenlediğimiz Doğa Kariyer Günleri 7 Mayıs 2019 tarihinde Ankara İncek Kampüsü’müzde başarıyla gerçekleşti.

22.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA'DA KARİYER GÜNLERİ ADANA'DA BAŞLADI

Her yıl lise öğrencilerimizin gelecek ve kariyer planlamaları yapmalarına destek olmak amacıyla düzenlediğimiz Kariyer Günleri Adana kampüsümüzde düzenlendi.

14.12.2018 | Doğa Koleji

İSTANBUL ANADOLU YAKASI KAMPÜSLERİ GELENEKSEL DOĞA KARİYER GÜNLERİ'NDE BULUŞTU

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü, öğrencilerimizin kariyer gelişimlerini destekleyen, üniversite ve bölüm hedeflerini belirlemelerine ve onları yakından tanımalarına destek olan 4. Kariyer Günleri’nde öğrencilerle üniversiteleri ve akademisyenleri buluşturdu.

01.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ KARİYER GÜNLERİ ADANA'DA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Doğa Koleji Rehberlik bölümünün öğrenci meclisleri ile organize ettiği "Doğa Kariyer Günleri" 26 Nisan Perşembe günü İskenderun, Hatay ve Gaziantep kampüslerimizin de katılımıyla Adana kampüsünde gerçekleştirildi.