27.07.2020 | Doğa Koleji

2020 YKS SONUÇLARININ AÇIKLANMASIYLA DOĞA'DA ÜNİVERSİTE TERCİH SÜRECİ BAŞLADI

27 Temmuz’da YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından lise kampüslerimizde tercih danışmanlığı süreci başladı. Üniversite tercih bildirimleri bayramdan sonra başlayacak. 6-14 Ağustos tarihleri arasında üniversite adayları tercih bildiriminde bulunabilecek.

11.02.2020 | Doğa Koleji

İTÜ, DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

Doğa Koleji lise öğrencileri İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ev sahipliğinde, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ödüllü Yeşil Kampüsünde yer alan İTÜ’nün teknoloji üssü Arı Teknokent’e misafir oldu.

11.02.2019 | Doğa Koleji

KARİYER PLANLAMASINDA SONA DOĞRU

Ara tatilin tadını çıkaran öğrenciler, ikinci dönemin başlamasıyla birlikte yoğun bir ders dönemine merhaba dedi. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, İkinci dönemin başlamasıyla birlikte lise öğrencilerinin geleceklerini ve kariyer planlamalarını şekillendirecek önemli kararları değerlendirdi.

19.07.2016 | Doğa Koleji

YURT DIŞINDA ÜNİVERSİTE EĞİTİM İMKANI DOĞA'DA!

Doğa Koleji ortaokul ve liseden mezun olan öğrencilerimize bire bir danışmanlık ile dünyanın en saygın üniversitelerinde eğitim alma imkanı sunuyor.

09.05.2016 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞARILI SUNUCU SİMGE FISTIKOĞLU’NU KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

Doğa Okulları Florya Kampüsü Öğrenci Meclisi, Başarılı sunucu Simge Fıstıkoğlu’nu kampüslerinde ağırlayarak keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

09.12.2014 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİLERİ İSTANBUL BAROSU STAJ EĞİTİM BAŞKANI AHMET BARUT’U SEMİNER KONUĞU OLARAK AĞIRLADILAR

Acıbadem Doğa Okulu 11. sınıf öğrencileri, t-MBA derslerinden biri olan Ticaret Hukuku dersi çerçevesinde, İstanbul Barosu Staj Eğitim Başkanı Ahmet Barut’u seminer konuğu olarak ağırladılar.