01.10.2020 | Doğa Koleji

LİSEDE AYRICALIKLI ONLINE İNGİLİZCE EĞİTİMİ DOĞA'DA!

Lise İngilizce uzaktan eğitim programımız ile öğrencilerimizi interaktif ders içerikleri ile buluşturuyor, dil edinim becerilerinin gelişimini çok yönlü destekliyoruz.

27.07.2020 | Doğa Koleji

2020 YKS SONUÇLARININ AÇIKLANMASIYLA DOĞA'DA ÜNİVERSİTE TERCİH SÜRECİ BAŞLADI

27 Temmuz’da YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından lise kampüslerimizde tercih danışmanlığı süreci başladı. Üniversite tercih bildirimleri bayramdan sonra başlayacak. 6-14 Ağustos tarihleri arasında üniversite adayları tercih bildiriminde bulunabilecek.

29.04.2020 | Doğa Koleji

SERVET GÜLSÜN ŞİRİN, ONLINE KARİYER GÜNLERİ'NDE LİSE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin, Doğa Kolejinde gelenekselleşen ve salgın döneminde tüm öğrencilerin erişimine açılan Online Kariyer Günleri'nin canlı yayın konuğu olarak lise öğrencilerimizle bir araya geldi.

26.04.2020 | Doğa Koleji

SERVET GÜLSÜN ŞİRİN'İN KONUK OLACAĞI ONLINE KARİYER GÜNLERİ CANLI YAYINI 28 NİSAN'DA!

İTÜ ETA Vakfı bünyesindeki Doğa Kolejinde gelenekselleşen ve salgın döneminde tüm öğrencilerin erişimine açılan Online Kariyer Günleri canlı yayınlarında ikinci konuğumuz Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin olacak. Canlı yayın 28 Nisan saat 17.00'de gerçekleşecek.

16.04.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ, KARİYER GÜNLERİNDE İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA İLE BULUŞUYOR

Geleceğini şimdiden planlayan Doğa’lılar, İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ile Kariyer Günlerinde buluşuyor. Prof. Dr. Mehmet Karaca, canlı yayında çalışkan arılarımızın sorularını yanıtlayarak kariyer hedeflerine yön verecek.

26.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ HER KOŞULA HAZIR

Öğrencilerimiz Doğa’m Evimde ile dersleri ve fark yaratan eğitim içeriklerimizle buluşmaya devam edecek. Öğretmenin hep yanında okulun evinde!

16.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÇALIŞKAN ARILARINI BEKLİYOR!

Doğa Koleji öğrencileri, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin (İTÜ) güçlü akademik altyapısıyla yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanıyor.

13.03.2020 | Doğa Koleji

EGE BÖLGESİ KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

Doğa Koleji Geleneksel Kariyer Günleri Ege Bölgesi kampüslerimizin 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin katılımıyla 10 Mart Salı günü İzmir Mavişehir-3 kampüsünde gerçekleşti.

12.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN SINAV STRATEJİLERİ; YKS’DE BAŞARIYI GETİREN NE OLACAK?

Doğa Koleji Lise Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman, 15-16 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavına kısa bir süre kala, adaylara olumsuz düşüncelerden sıyrılmalarını önerdi.

10.05.2019 | Doğa Koleji

LİSE KARİYER GÜNLERİ ANKARA İNCEK KAMPÜSÜ'NDE GERÇEKLEŞTİ

11. ve 12. Sınıf öğrencilerimizin gelecek ve kariyer planlamalarına destek olmak, üniversite ve bölümleri yakından tanımalarına olanak sağlamak amacıyla düzenlediğimiz Doğa Kariyer Günleri 7 Mayıs 2019 tarihinde Ankara İncek Kampüsü’müzde başarıyla gerçekleşti.