01.10.2020 | Doğa Koleji

LİSEDE AYRICALIKLI ONLINE İNGİLİZCE EĞİTİMİ DOĞA'DA!

Lise İngilizce uzaktan eğitim programımız ile öğrencilerimizi interaktif ders içerikleri ile buluşturuyor, dil edinim becerilerinin gelişimini çok yönlü destekliyoruz.

07.08.2020 | Doğa Koleji

DOĞA’DA HİZMET İÇİ ÖĞRETMEN EĞİTİMİ BAŞLADI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, İstanbul Teknik Üniversitesi akademisyenlerinin katılımıyla, hizmet içi öğretmen eğitim programını 6-17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

27.07.2020 | Doğa Koleji

2020 YKS SONUÇLARININ AÇIKLANMASIYLA DOĞA'DA ÜNİVERSİTE TERCİH SÜRECİ BAŞLADI

27 Temmuz’da YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından lise kampüslerimizde tercih danışmanlığı süreci başladı. Üniversite tercih bildirimleri bayramdan sonra başlayacak. 6-14 Ağustos tarihleri arasında üniversite adayları tercih bildiriminde bulunabilecek.

20.06.2020 | Doğa Koleji

YKS'YE KISA BİR ZAMAN KALA ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

Liseden mezun olan öğrencilerimizin üniversiteli olma yolunda son bir dönemeç olan YKS’ye kısa bir süre kaldı. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Lise Koordinatörlüğü bu sürenin nasıl değerlendirileceği, YKS günü ve sonrası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

20.06.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ UZMANLARINDAN 2020 LGS DEĞERLENDİRMESİ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji bölüm başkanları, 2020 LGS sorularını değerlendirdi.

12.06.2020 | Doğa Koleji

LGS’YE BİR HAFTA KALA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ortaokul Rehberlik Bölüm Başkanı Gülşen Arslan, LGS’ye kısa bir zaman kala, veli ve öğrencilerin dikkat etmesi gerekenleri sıraladı. Gülşen Arslan, son hafta öğrencilerin kendilerini eksik hissettikleri konularda tekrarlar ve soru çözümlerine devam edebileceklerini belirtti.

23.04.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ 23 NİSAN’IN 100. YIL COŞKUSUNU ONLINE YAŞADI

Hiçbir şey engel değildir bayram coşkusunu yaşamaya... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 100. yılını okulda olmasak da evlerimizde büyük bir törenle kutluyoruz.

13.03.2020 | Doğa Koleji

EGE BÖLGESİ KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

Doğa Koleji Geleneksel Kariyer Günleri Ege Bölgesi kampüslerimizin 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin katılımıyla 10 Mart Salı günü İzmir Mavişehir-3 kampüsünde gerçekleşti.

09.03.2020 | Doğa Koleji

t-MBA YENİ ÜRÜN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİ

4-6 Mart tarihlerinde Antalya’da üçüncüsü gerçekleşen t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı’nda öğrencilerimiz birbirinden Özgün ve yaratıcı fikirler ürettiler.

25.02.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN ŞUBAT AYI LGS ÖRNEK SORU DEĞERLENDİRMESİ

Doğa Koleji bölüm başkanları, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Liseye Geçiş Sınavı’nın Şubat ayı örnek sorularını değerlendirdi.