18.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA LGS BAŞARISINI ÖDÜLLENDİRİYOR!

İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı Doğa Koleji, LGS’de başarılı olan öğrencileri yüzde yüze varan burs desteğiyle ödüllendiriyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nde eğitim alma fırsatı elde eden öğrenciler, Anadolu ve Fen-Tek Liselerinde, 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde İTÜ’nün yüksek öğretimdeki bilgi ve tecrübelerinden yararlanacak.

12.07.2020 | Doğa Koleji

LGS’YE KATILAN ÖĞRENCİLERİN TERCİH HEYECANI BAŞLIYOR

Liseye Geçiş Sınavı’na katılan öğrenciler için tercih dönemi heyecanı başlıyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ortaokul Rehberlik Bölüm Başkanı Gülşen Aksu, tercih döneminde öğrenci ve ailelere önerilerde bulundu.

20.06.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ UZMANLARINDAN 2020 LGS DEĞERLENDİRMESİ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji bölüm başkanları, 2020 LGS sorularını değerlendirdi.

19.06.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. MEHMET KARACA, LGS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, 20 Haziran'da gerçekleşecek LGS'ye girecek öğrencilere başarılar diledi.

12.06.2020 | Doğa Koleji

LGS’YE BİR HAFTA KALA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ortaokul Rehberlik Bölüm Başkanı Gülşen Arslan, LGS’ye kısa bir zaman kala, veli ve öğrencilerin dikkat etmesi gerekenleri sıraladı. Gülşen Arslan, son hafta öğrencilerin kendilerini eksik hissettikleri konularda tekrarlar ve soru çözümlerine devam edebileceklerini belirtti.

06.05.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN LGS HAZIRLIK SÜRECİNDEKİ ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER

LGS sınav kapsamının 1. dönem müfredatıyla sınırlandırılması değişikliğinden sonra 4 Mayıs’ta yapılan Kabine toplantısı sonucunda, 7 Haziran 2020 Pazar günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavının 20 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacağı Milli Eğitim Bakanımız tarafından bildirildi.

01.05.2020 | Doğa Koleji

ONLINE VELİ SEMİNERLERİ 29-30 NİSAN'DA GERÇEKLEŞEN 2 CANLI YAYINLA VELİLERLE BULUŞTU

Doğa Koleji Veli Seminerleri bu yıl canlı yayınlarla evlerimizde. 29 ve 30 Nisan'da gerçekleşen yayınlarımızda Doğa Koleji Rehberlik Zümresi ve Doç. Dr. Coşkun Küçüktepe, farklı konu başlıklarında velilerimize önerilerde bulundu ve soruları yanıtladı.

27.04.2020 | Doğa Koleji

ONLINE VELİ SEMİNERLERİ 29-30 NİSAN'DA GERÇEKLEŞECEK 2 CANLI YAYINLA BAŞLIYOR!

Doğa Koleji Veli Seminerleri bu yıl canlı yayınlarla evlerimizde. 29 ve 30 Nisan'da gerçekleşecek yayınlarımızda Doğa Koleji Rehberlik Zümresi ve Doç. Dr. Coşkun Küçüktepe, farklı konu başlıklarında izleyicilere yol gösterecek ve velilerden gelen soruları yanıtlayacak.

24.04.2020 | Doğa Koleji

NİSAN AYI 2. LGS ÖRNEK SORU KİTAPÇIĞI YAYINLANDI, AKADEMİK KADROMUZ DEĞERLENDİRDİ

Milli Eğitim Bakanlığı 2020 LGS Nisan ayı için 2. örnek soru kitapçığını yayımlandı. Doğa Koleji eğitimcileri örnek soruları değerlendirdi.

06.04.2020 | Doğa Koleji

2020 MERKEZİ SINAV BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU YAYINLANDI

LGS başvuru kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlandı. Kılavuzun yayımlanmasının ardından yapılan açıklamada LGS başvurularının Milli Eğitim Bakanlığınca 8. sınıfta eğitim alan öğrenciler için otomatik olarak yapılacağı duyuruldu. Başvuruların otomatik olarak yapılmasına rağmen sınava girmek zorunlu olmayacak.