14.10.2020 | Doğa Koleji

ONLINE “t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” SEÇİMLERİ SONUÇLANDI!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji liselerinde liderlik akademisine aday öğrenciler yoğun mülakat sürecinin ardından seçim vaatlerini arkadaşlarına anlatarak onlardan destek istedi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı propaganda sürecinde adaylar büyük mücadele verdi. Tüm kampüslerimiz yaşadıkları coşkulu propaganda sürecinin ardından 2020- 2021 eğitim öğretim yılı akademi liderlerini belirledi.

08.10.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ ADAYLARI ONLİNE MÜLAKAT SÜRECİ İLE BELİRLENDİ! KIYASIYA REKABET BAŞLADI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nin özgün t-MBA eğitim modeli kapsamında öğrencileri iş dünyasına ve geleceğe hazırlayan “t-MBA Liderlik Akademisi” bu yıl da coşkulu bir seçim sürecine hazırlanıyor. Türkiye geneli tüm kampüslerde gerçekleşen online mülakat süreci ile adaylar belirlendi. Kıyasıya rekabet başladı!

05.10.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİ 4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNDE DOSTLARININ YANINDA

t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri uzaktan eğitim sürecinde hayvan dostlarını yalnız bırakmadı hazırladıkları afiş ve videolar ile farkındalık yaratan öğrencilerimiz sokak hayvanları için mama ve su yardımında bulundu.

02.10.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ “HER OKUL BİR KÜTÜPHANE” PROJESİ İLE GİRESUN’DA YAŞANAN SEL AFETİNDE ETKİLENEN OKULLARIN KÜTÜPHANESİNİ YENİLİYOR!

t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerimiz beş yıldır başarıyla sürdürdükleri “Her Okul Bir Kütüphane” isimli dev proje ile farkındalık yaratmaya hazırlanıyor.

21.09.2020 | Doğa Koleji

“t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” ONLINE SEÇİM SÜRECİ BAŞLIYOR!

t-MBA Liderlik Akademisi’nde kendini iyi ifade eden, topluma pozitif katkı sunan, özgüvenli, sosyal ve yenilikçi liderler yetişiyor. Lise öğrencilerimiz iş dünyasına ilk adımı bugünden atıyor. t-MBA Liderlik Akademisi seçim süreci başlıyor 21 Eylül’de başlıyor.

16.05.2020 | Doğa Koleji

13. t-MBA ZİRVESİ BU YIL ONLINE GERÇEKLEŞTİ

Dünyanın en büyük amfi dersi olan Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini ilk kez online olarak bir araya getirdi.

10.05.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİMİZ ANNELERİ İÇİN MUTFAKTA!

Liderlik Akademisi öğrencileri, Anneler Günü için en değerli varlıklarından öğrendikleri “Anne Yemeklerini” anneleriyle birlikte yaptı.

09.05.2020 | Doğa Koleji

13. t-MBA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bu yıl 13.sü düzenlenen dünyanın en büyük amfi dersi Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini canlı yayınlarla bir araya getiriyor.

06.05.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZARLARLA BULUŞUYOR! İLK KONUĞUMUZ YAZAR ve SENARİST DOĞU YÜCEL

“Doğa Koleji Yazarlarla Buluşuyor” etkinliğimizin ilk konuğu yazar ve senarist Doğu Yücel, 7 Mayıs Perşembe saat 16.00’da canlı yayında öğrencilerimizle buluşuyor.

24.03.2020 | Doğa Koleji

LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN “EVDEKALTÜRKİYE” ÇAĞRISI

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tehdidine karşı “EvdeKalTürkiye” mesajı ile farkındalık yarattı.