16.05.2020 | Doğa Koleji

13. t-MBA ZİRVESİ BU YIL ONLINE GERÇEKLEŞTİ

Dünyanın en büyük amfi dersi olan Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini ilk kez online olarak bir araya getirdi.

10.05.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİMİZ ANNELERİ İÇİN MUTFAKTA!

Liderlik Akademisi öğrencileri, Anneler Günü için en değerli varlıklarından öğrendikleri “Anne Yemeklerini” anneleriyle birlikte yaptı.

09.05.2020 | Doğa Koleji

13. t-MBA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bu yıl 13.sü düzenlenen dünyanın en büyük amfi dersi Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini canlı yayınlarla bir araya getiriyor.

06.05.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZARLARLA BULUŞUYOR! İLK KONUĞUMUZ YAZAR ve SENARİST DOĞU YÜCEL

“Doğa Koleji Yazarlarla Buluşuyor” etkinliğimizin ilk konuğu yazar ve senarist Doğu Yücel, 7 Mayıs Perşembe saat 16.00’da canlı yayında öğrencilerimizle buluşuyor.

24.03.2020 | Doğa Koleji

LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN “EVDEKALTÜRKİYE” ÇAĞRISI

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tehdidine karşı “EvdeKalTürkiye” mesajı ile farkındalık yarattı.

11.03.2020 | Doğa Koleji

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE THY KABİN HİZMETLERİ BAŞKANI NEVİN ÇOLAK VE YÖNETMEN BURCU ESENÇ ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BULUŞTU!

Halkalı 2 kampüsü t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri THY Kabin Hizmetleri Başkanı Nevin Çolak ve Ödüllü TRT Program Yapımcısı ve Yönetmeni Burcu Esenç’i öğrencilerimiz ile buluşturdu.

10.03.2020 | Doğa Koleji

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE PROF. DR. SURAIYA FAROQHI’ DEN DERS NİTELİĞİNDE ANLAMLI SEMİNER!

Acarkent IB kampüsü liderlik akademisi öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 17. yüzyılın kapı kilidini dünyaya açan tarihçi Prof. Dr. Suraiya Faroqhi’yi öğrencilerimiz ile buluşturdu.

09.03.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE FARKINDALIK YARATTI!

Liderlik Akademisi öğrencileri Türkiye genelinde tüm kampüslerimizde gerçekleştirdikleri organizasyonlar ile Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların geleceği için ilham verdi.

09.03.2020 | Doğa Koleji

FARKLI MESLEK GRUPLARININ BAŞARILI İSİMLERİNDEN “DÜNYA KADINLAR GÜNÜ”NE ÖZEL PANEL!

Çekmeköy kampüsü t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel organize ettikleri panel kapsamında CNN TÜRK haber spikeri Duygu Kaya, Av. Bilgin Ünsaç, Av. Ecem Azak ve Bale Eğitmeni Şebnem Yörükoğlu’nu kampüslerinde ağırladı.

07.03.2020 | Doğa Koleji

ÜMMİYE KOÇAK AMERİKA’YA UZANAN BAŞARI HİKAYESİ İLE DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE ÖĞRENCİLERİMİZE İLHAM VERDİ!

Çamlıca Kampüsü t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde New York Avrasya Film Festivali’nde “Sinemada en iyi Avrasyalı Kadın Sanatçı” ödülünü kazanan Ümmiye Koçak’ı kampüslerinde ağırladı.