12.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN SINAV STRATEJİLERİ; YKS’DE BAŞARIYI GETİREN NE OLACAK?

Doğa Koleji Lise Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman, 15-16 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavına kısa bir süre kala, adaylara olumsuz düşüncelerden sıyrılmalarını önerdi.

16.09.2018 | Doğa Koleji

OKULUN İLK GÜNLERİ FOBİ OLMASIN

Yeni eğitim yılının ilk haftasında veliler hem tatlı telaşta hem de biraz kaygılı. Aynı durum öğrenciler için de geçerli. Doğa Koleji Ortaokul, Lise Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman, özellikle ilk defa okula başlayacak çocukları olan ailelere, okulun ilk günleri için önemli tavsiyelerde bulunarak “Sabırlı, sakin ve çocuğa karşı tutarlı olarak, okul ile iş birliği içerisinde olmalısınız” dedi.

22.06.2018 | Doğa Koleji

TYT VE AYT ÖNCESİ SON UYARILAR VE ÖNEMLİ ÖNERİLER

Sınava yaklaştığımız son haftalarda neler yapmalıyız? Lise Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü stratejik davranmanın ve motivasyonumuzu yüksek tutmanın başarı üzerinde önemli bir etkisi olduğunu belirtiyor.

12.07.2017 | Doğa Koleji

LYS SONUÇLARI AÇIKLANDI! DOĞA KOLEJİ TERCİH DÖNEMİNE HAZIR

2017 ÖSYS sisteminin sınav süreci tamamlandı, puanlar açıklandı. Şimdi sırada en az sınav dönemi kadar önemli olan tercih süreci var.

08.06.2017 | Doğa Koleji

LYS'DE SON HAFTA STRATEJİLERİ!

2017 LYS’lere sayılı günler kaldı. Özellikle LYS’lere son 10 gün kala öğrencilerimizin deneme sınavlarına önem vermeleri, deneme sınav sorularını analiz ederek konu tekrarı yapmaları ve geçmiş yıllarda çıkmış sınav sorularını çözmeleri iyi bir çalışma stratejisi olacaktır.

16.03.2017 | Doğa Koleji

YGS SONRASI BAŞARININ ANAHTARI

YGS’den sonra üniversite adayları nasıl bir yol izlemeli? LYS’ler için başarının formülü nedir? İstediğim üniversiteye girmek için LYS’de kaç net yapmalıyım? Hedefime ulaşmak için ne yapmalıyım?

27.10.2015 | Doğa Koleji

KARİYER GÜNLERİ İÇİN TÜRKİYE'NİN SAYGIN ÜNİVERSİTELERİ ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞUYOR

YGS ve LYS çalışmalarıyla öğrencilerine üniversiteye hazırlıkta akademik destek veren Doğa Okulları, rehberlik çalışmalarıyla da öğrencilerine kariyer hedefleri oluşturmalarına, üniversite ve bölümleri yakından tanımalarına yardımcı olacak projeler geliştiriyor.