28.06.2020 | Doğa Koleji

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİNDEN 2020 YKS DEĞERLENDİRMESİ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Lise Akademik Koordinatörlüğ, 2020 TYT ve AYT sorularını değerlendirdi.

01.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ AKADEMİK KADROSUNDAN YKS (AYT ve TYT) DEĞERLENDİRMESİ

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS ) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi (AYT), bugün 13.15’te tamamlandı. Doğa Koleji akademik kadrosu sınavla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Doğa Koleji Rehberlik Bölüm Başkanı Sibel İzgiman ise sınav sonuçları açıklandıktan sonra yapılacak tercihler ile ilgili öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

14.09.2017 | Doğa Koleji

ALİ RIZA LÜLE, İSTANBUL DEDEMAN OTEL'DE ULUSAL BASINLA BİR ARAYA GELEREK YENİ EĞİTİM YILINI DEĞERLENDİRDİ

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, 2017-2018 eğitim yılının başlaması dolayısıyla Dedeman Otel’de kahvaltılı sohbet toplantısında ulusal basınla bir araya geldi. Lüle, tüm öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

12.07.2017 | Doğa Koleji

LYS SONUÇLARI AÇIKLANDI! DOĞA KOLEJİ TERCİH DÖNEMİNE HAZIR

2017 ÖSYS sisteminin sınav süreci tamamlandı, puanlar açıklandı. Şimdi sırada en az sınav dönemi kadar önemli olan tercih süreci var.

18.06.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNİN UZMAN EĞİTİMCİLERİNDEN LYS DEĞERLENDİRMESİ

Doğa Kolejinin uzman lise eğitim kadrosu, öğrencilerden gelen bilgiler doğrultusunda 2017 LYS-3, LYS-2 ve LYS-5 ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

08.06.2017 | Doğa Koleji

LYS'DE SON HAFTA STRATEJİLERİ!

2017 LYS’lere sayılı günler kaldı. Özellikle LYS’lere son 10 gün kala öğrencilerimizin deneme sınavlarına önem vermeleri, deneme sınav sorularını analiz ederek konu tekrarı yapmaları ve geçmiş yıllarda çıkmış sınav sorularını çözmeleri iyi bir çalışma stratejisi olacaktır.

16.03.2017 | Doğa Koleji

YGS SONRASI BAŞARININ ANAHTARI

YGS’den sonra üniversite adayları nasıl bir yol izlemeli? LYS’ler için başarının formülü nedir? İstediğim üniversiteye girmek için LYS’de kaç net yapmalıyım? Hedefime ulaşmak için ne yapmalıyım?

12.03.2017 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI BÖLÜM BAŞKANLARI YGS'Yİ DEĞERLENDİRDİ

Üniversiteye geçişin birinci ayağı YGS bitti. Doğa Okulları Uzman eğitim kadrosu "YGS" ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

06.03.2017 | Doğa Koleji

YGS'YE ADIM ADIM! SINAV GÜNÜ VE ÖNCESİNDE YAPILMASI GEREKENLER

12 Mart’a sayılı günler kaldı. 2017-YGS ile ilgili önemli kurallar nelerdir? YGS günü nelere dikkat etmeli? YGS öncesinde neler yapılmalı?

23.02.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KARİYER GÜNLERİ 2 YAŞINDA

Bu yıl Türkiye genelindeki altı farklı merkezde düzenlenmesi planlanan Doğa Kariyer Günleri’nin Ankara, Antalya, İstanbul ve Bursa ayağı öğrencilerimizin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşti.