23.05.2017 | Doğa Koleji

ACIBADEM ÖĞRENCİ MECLİSİ SARAN HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI SADETTİN SARAN’I AĞIRLADI

t-MBA Öğrenci Meclisi enerji, savunma sanayi, sağlık, medya ve yayıncılık sahalarında faaliyet gösteren sektörün öncü firmalarından olan Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ı ağırladı.

26.04.2016 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI t-MBA ZİRVESİ 9 YAŞINDA!

Bu yıl 9.'su düzenlenen dünyanın en büyük amfi dersi t-MBA Zirvesi, geleceğin girişimcileri ile iş dünyasının liderlerini Lütfi Kırdar'da bir araya getiriyor.

11.12.2013 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ GENÇ İŞ ADAMLARI KONGRESİ'NDE

Halkalı Doğa Anadolu Lisesi öğrencileri Genç İş Adamları Kongresi'nde pek çok siyasetçi ve iş adamı ile bir araya gelme fırsatı yakaladı. t-MBA Eğitim Modeli ile genç yaşta MBA eğitimi alan öğrencilerimiz kongrede siyaset, politika ve iş konularında fikir alış verişi yaptı.