23.04.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ 23 NİSAN’IN 100. YIL COŞKUSUNU ONLINE YAŞADI

Hiçbir şey engel değildir bayram coşkusunu yaşamaya... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 100. yılını okulda olmasak da evlerimizde büyük bir törenle kutluyoruz.

20.05.2019 | Doğa Koleji

60 BİN ÖĞRENCİ SANAL ORTAMDA SAMSUN’U ZİYARET ETTİ

Doğa Koleji öğrencileri, Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı tarihi günün 100. yılı şerefine, Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımlarının atıldığı kongre binalarını sanal ortamda modelledi. Bu önemli günde Samsun’a gelemeyen 60 bin öğrenci, tarihi mekanları sanal dünyada ziyaret etme fırsatı elde etti.

10.11.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ MINECRAFT PROJESİ İLE ANITKABİR'DE

Doğa Koleji öğrencileri, Anıtkabir’i ziyaret edemeyen arkadaşlarını unutmadı. Öğrenciler Minecraft Anıtkabir projesi ile 10 Kasım’da Atatürk’ün ebedi istirahatgahını ziyaret etme imkanı buldu.

21.03.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ, 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'Nİ MINECRAFT'LA SENARYOLAŞTIRDI

Bahçeşehir Bilim Kampüsü öğrencileri Kodlama ve Robotik Dersi kapsamında 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni, Minecraft Eğitim Sürümü'nde tüm detay ve olaylarıyla senaryolaştırdı.

25.12.2017 | Doğa Koleji

MINECRAFT TÜRKİYE YARIŞMASINDA "EN ÖZGÜN TASARIM" ÖDÜLÜ

Microsoft Türkiye “Yeni Yıla Yeni Bir Dünyada Gir: Minecraft ile Kendi Dünyanı Yarat” Yarışması'nda öğrencimiz Ela Nur Çelik'ten büyük başarı!

06.12.2017 | Doğa Koleji

MICROSOFT EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ'NDE DOĞA RÜZGARI

Doğa Koleji Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır ve bilişim teknolojileri öğretmenlerimiz, Microsoft Eğitim Teknolojileri Zirvesi'ndeki yerini aldı.

22.11.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, 30 KASIM'DA MICROSOFT EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ'NDE!

Doğa Koleji Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır, Microsoft Eğitim Teknolojileri Zirvesi'ndeki "Eğitim - Öğrenim Süreçlerinde Dijitalleşme" panelinde sektörün saygın markaları ve isimleri ile bir araya gelecek.

10.11.2017 | Doğa Koleji

ATAMIZI ŞÜKRAN, SAYGI VE ÖZLEMLE ANDIK

Doğa Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve yöneticileri kampüslerimizde düzenlenen törenlerle aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde Başöğretmenimiz ve Ulu Önder Atatürk'ü andı.

10.11.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ “MINECRAFT ANITKABİR PROJESİ”Nİ HAYATA GEÇİRDİ

Doğa Kolejinin 82 bin öğrencisi, Microsoft Minecraft Education programında hazırlanan “Anıtkabir Projesi” ile bir ilke imza atarak 10 Kasım’da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün istarahatgahı Anıtkabir'i ziyaret etti.

31.03.2017 | Doğa Koleji

ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNDE VE GELECEĞE HAZIRLANMASINDA KODLAMANIN ÖNEMİ

Minecraft Education, Microsoft'un desteğiyle Türkiye'de ilk kez Doğa Koleji'nde müfredata dahil ediliyor. Doğa Koleji Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır, çocukların eğitiminde ve geleceğe hazırlanmasında kodlamanın önemine değindi.