24.11.2020 | Doğa Koleji

HER ÖĞRETMENE BİR FİDAN

OGEM-VAK iş birliğiyle “Bir Fidan, Bin Nefes” projesini başlatan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, Öğretmenler Günü’nü öğretmenler adına fidan bağışında bulunarak kutladı.

11.11.2020 | Doğa Koleji

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SAYGIYLA ANIYORUZ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde, 10 Kasım günü saat 09.05’te hayat durdu. Öğrenciler, Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 82. yıl dönümünde, Atatürk şiirleriyle andı.

30.10.2020 | Doğa Koleji

DOĞA'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 97. yılını evlerimizde hep beraber kutladık.

24.04.2020 | Doğa Koleji

NİSAN AYI 2. LGS ÖRNEK SORU KİTAPÇIĞI YAYINLANDI, AKADEMİK KADROMUZ DEĞERLENDİRDİ

Milli Eğitim Bakanlığı 2020 LGS Nisan ayı için 2. örnek soru kitapçığını yayımlandı. Doğa Koleji eğitimcileri örnek soruları değerlendirdi.

28.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN MART AYI LGS ÖRNEK SORU DEĞERLENDİRMESİ

Doğa Koleji bölüm başkanları, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Liseye Geçiş Sınavı’nın Mart ayı örnek sorularını değerlendirdi.

14.11.2019 | Doğa Koleji

"DOLMABAHÇE’DEN ANITKABİR’E SEMİNERLERİ"NDE ATATÜRK’Ü ÖZLEMLE ANDIK

Kampüslerimizde 10 Kasım ve Atatürk’ü Anma Haftası’nda Eğitmen Necmettin Özçelik’in sunumuyla Dolmabahçe’den Anıtkabir’e konulu seminerler gerçekleştirdik.

06.11.2019 | Doğa Koleji

BİNLERCE ÖĞRENCİMİZDEN ANITKABİR ZİYARETİ

Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki kampüslerinden binlerce öğrencimizle, Atamızı ziyaret ettik.

31.10.2019 | Doğa Koleji

29 EKİM COŞKU VE HEYECANI TÜM KAMPÜSLERİMİZDE YAŞANDI

Doğa Koleji, Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm kampüslerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı aynı coşku ve heyecanla kutladı.

17.11.2018 | Doğa Koleji

ATATÜRK ÖZLEMİ ve KASIMPATILARIMIZ

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anarken O'nun en sevdiği çiçeklerden biri olan kasımpatılarla okula gelen Doğa öğrencileri, bu rengarenk çiçekleri kampüslerinin bahçelerine dikerek Atatürk'ü andılar.

13.11.2018 | Doğa Koleji

BUZ PATENİNDE BAŞARI DOĞA'NIN!

10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ankara Şampiyonası'nda piste çıkan öğrencilerimiz bizleri gururlandırdı.