08.10.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ ADAYLARI ONLİNE MÜLAKAT SÜRECİ İLE BELİRLENDİ! KIYASIYA REKABET BAŞLADI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nin özgün t-MBA eğitim modeli kapsamında öğrencileri iş dünyasına ve geleceğe hazırlayan “t-MBA Liderlik Akademisi” bu yıl da coşkulu bir seçim sürecine hazırlanıyor. Türkiye geneli tüm kampüslerde gerçekleşen online mülakat süreci ile adaylar belirlendi. Kıyasıya rekabet başladı!

05.10.2020 | Doğa Koleji

BÖLÜM BAŞKANLARIMIZ ONLINE KAMPÜS ZİYARETLERİNE BAŞLADI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, uzaktan eğitim sürecinde Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde online kampüs ziyaretlerine başladı.

02.10.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ “HER OKUL BİR KÜTÜPHANE” PROJESİ İLE GİRESUN’DA YAŞANAN SEL AFETİNDE ETKİLENEN OKULLARIN KÜTÜPHANESİNİ YENİLİYOR!

t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerimiz beş yıldır başarıyla sürdürdükleri “Her Okul Bir Kütüphane” isimli dev proje ile farkındalık yaratmaya hazırlanıyor.

10.09.2020 | Doğa Koleji

DOĞA'M EVİMDE İLE EĞİTİMDE KAYIP YOK!

Geleneksel örgün eğitimin başarısı Doğa’m Evimde online eğitim programıyla, her yerde ve her koşulda kesintisiz olarak tüm hızıyla devam ediyor.

21.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 557 MİLYON 714 BİN DAKİKA EĞİTİM ALDI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, pandemi sürecinde uzaktan eğitim faaliyetlerine ilişkin, “Güçlü akademik kadromuz ve teknolojik altyapımız sayesinde, uzaktan eğitim faaliyetlerimizi e-doğa online eğitim platformumuzda kesintisiz bir şekilde başarıyla sürdürerek dönemi tamamladık” dedi.

03.05.2020 | Doğa Koleji

İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ ONLINE PEARSON EĞİTİMLERİNDE

Tüm kademelerdeki İngilizce öğretmenlerimiz online eğitimlerde Pearson eğitimcileriyle bir araya gelerek uzaktan İngilizce eğitimini değerlendiriyor.

04.04.2020 | Doğa Koleji

CIO’MUZ, UZAKTAN EĞİTİM VE ÇALIŞMA SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörümüz (CIO) Hakan İnanır, Türkiye’nin önde gelen IT yöneticilerini dijital ortamda bir araya getiren, CXO Medya bünyesinde yayınlanmakta olan CIO Update Dergisi’nin canlı yayınına katıldı.

30.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA’M EVİMDE İLE DÜNYA BİR TIK UZAĞIMIZDA!

Çalışkan arılarımız; Louvre Müzesi'nden Machu Picchu Antik Kenti’ne kadar dünyanın en ünlü müzelerine, en görkemli sanat eserlerine, online konserlere, eğitici oyunlara ve yaratıcılıklarını geliştirecek sayısız programa Doğa’m Evimde ile tek tıkla ulaşıyor, evde kaliteli ve keyifli zaman geçiriyor.

29.03.2020 | Doğa Koleji

KESİNTİSİZ UZAKTAN EĞİTİM REKORU DOĞA’NIN ÇALIŞKAN ARILARINDA

Çalışkan Arılarımız “Doğa’m Evimde” online eğitim platformunda kesintisiz eğitim rekoru kırdı. Doğa öğrencilerinin evden eğitimin ilk 5 günündeki online eğitim süresi 31 milyon 500 bin dakikayı buldu.

26.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ HER KOŞULA HAZIR

Öğrencilerimiz Doğa’m Evimde ile dersleri ve fark yaratan eğitim içeriklerimizle buluşmaya devam edecek. Öğretmenin hep yanında okulun evinde!