28.05.2020 | Doğa Koleji

ONLINE KARİYER GÜNLERİ, PROF. DR. DENİZ ÜLKE ARIBOĞAN'LA DEVAM EDİYOR

Doğa Kolejinin gelenekselleşen Online Kariyer Günleri'nde konuğumuz, Üsküdar Üniversitesi İTBF Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan!

29.04.2020 | Doğa Koleji

SERVET GÜLSÜN ŞİRİN, ONLINE KARİYER GÜNLERİ'NDE LİSE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin, Doğa Kolejinde gelenekselleşen ve salgın döneminde tüm öğrencilerin erişimine açılan Online Kariyer Günleri'nin canlı yayın konuğu olarak lise öğrencilerimizle bir araya geldi.

26.04.2020 | Doğa Koleji

SERVET GÜLSÜN ŞİRİN'İN KONUK OLACAĞI ONLINE KARİYER GÜNLERİ CANLI YAYINI 28 NİSAN'DA!

İTÜ ETA Vakfı bünyesindeki Doğa Kolejinde gelenekselleşen ve salgın döneminde tüm öğrencilerin erişimine açılan Online Kariyer Günleri canlı yayınlarında ikinci konuğumuz Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin olacak. Canlı yayın 28 Nisan saat 17.00'de gerçekleşecek.

18.04.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA, KARİYER GÜNLERİNDE LİSELİ ÖĞRENCİLERİMİZİN SORULARINI YANITLADI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Online Kariyer Günleri canlı yayınında İTÜ ETA Vakfı kuruluşu olan Doğa Koleji’nin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinden lise öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.