15.01.2021 | Doğa Koleji

“ENERJİ DEDEKTİFLERİ İŞ BAŞINDA” PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ ENERJİ SEMİNERLERİ'NDE UZMANLARLA BULUŞTU

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji tarafından 14 Ocak'ta online gerçekleştirilen Enerji Seminerlerinde, alanında uzman isimler Türkiye’nin dört bir yanından, 10 binin üzerinde ilkokul öğrencisiyle buluştu.

13.01.2021 | Doğa Koleji

ONA HEPİMİZİN İHTİYACI VAR! ENERJİ EMİNERLERİ 14 OCAK'TA

Enerji; ona hepimizin ihtiyacı var! Günlük yaşantımızın sorunsuz akması ve eşit kalkınma için erişilebilir ve güvenilir enerjiye ihtiyacımız var. Enerji Seminerleri 14 Ocak'ta YouTube kanalımızda canlı yayınlanacak.

24.12.2020 | Doğa Koleji

“YERLİ TEKNOLOJİ İLE GELİŞEN TÜRKİYE” İÇİN ONLINE ÖĞRENCİ ZİRVESİ

Türkiye’nin ilk Yerli Teknoloji Zirvesi, “Yerli Teknoloji ile Gelişen Türkiye” temasıyla online olarak gerçekleştirildi. Zirvede, yerli eğitim teknolojileri ürünlerinden bankacılık ve finans yazılımlarına, sağlık bilişiminden savunma teknolojilerine kadar birçok başlık konuşuldu.

22.12.2020 | Doğa Koleji

MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI'NDA BAŞARI GELENEĞİ SÜRÜYOR

Bu yıl 35.'si düzenlenen, dünyanın en köklü ve prestijli proje yarışmaları arasında gösterilen Brezilya / MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda, Doğa Koleji öğrencisi Gökçe Kavakyanı, “En Çok Değinilen Proje” ve “Uluslararası En Dikkat Çeken Proje” ödüllerini aldı.

07.12.2020 | Doğa Koleji

5 PROJEYLE MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI FİNALİNDEYİZ!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencilerinin geliştirdiği 5 proje, dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan, 9-11 Aralık tarihleri arasında 35.’si düzenlenecek olan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları finalleri için davet aldı.

02.12.2020 | Doğa Koleji

FLL CHALLENGE TURNUVASI'NDA "İLHAM VERİCİ TAKIM' ÖDÜLÜ DOĞA'NIN!

29 Kasım'da düzenlenen FIRST LEGO League Challenge Turnuvası'nda yarışan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Başakşehir Kampüsü takımı West Universe, İlham Verici Takım ödülünü aldı.

26.11.2020 | Doğa Koleji

ONLINE KİTAP BULUŞMALARI, ÖĞRENCİLERE OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRIYOR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, Okuduğunu Anlama Projesi (DOKAP) kapsamında online kitap buluşmaları gerçekleştiriyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ortaokul Koordinatörü Dr. Çiğdem Mollaibrahimoğlu, “Öğrencilerimizin yaş gruplarına uygun kitapların yazarlarıyla gerçekleştirdiğimiz online kitap buluşmaları, okul dışında da yaşamı anlama, yaşama katılma ve yaşamda rol üstlenme becerilerine katkı sağlıyor.” dedi.

24.11.2020 | Doğa Koleji

HER ÖĞRETMENE BİR FİDAN

OGEM-VAK iş birliğiyle “Bir Fidan, Bin Nefes” projesini başlatan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, Öğretmenler Günü’nü öğretmenler adına fidan bağışında bulunarak kutladı.

20.11.2020 | Doğa Koleji

DOĞA İÇİN BİR ADIM DA SEN AT! SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA ZİRVESİ ‘20

Türkiye geneli Doğa kampüslerinden; ilkokul 2, 3 ve 4. sınıf, ortaokul 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri olmak üzere yaklaşık 15.000 öğrencimiz ile gerçekleştirilecek olan “Sürdürülebilir Kalkınma Zirvesi” 26-27 Kasım'da Online Zirve Programı ile başlıyor.

17.11.2020 | Doğa Koleji

GELECEĞİN LİDERLERİ, ONLINE t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ EĞİTİM KAMPINDA BULUŞTU

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA (Teenager MBA) eğitim programıyla öğrenciler, liderlik vasıflarını ve ekip çalışması ruhunu lise çağında kazanarak, iş hayatına hazır bireyler olarak yetişiyor. Türkiye genelindeki tüm kampüslerin 500 Liderlik Akademisi öğrencisi online gerçekleşen ve 2 gün süren “Eğitim Kampı”nda bir araya geldi.