21.05.2020 | Doğa Koleji

RIDERS ARENA'DA ÖĞRENCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

Türkiye'de İTÜ ARI Teknokent A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Acrome Robotics tarafından düzenlenen Riders Arena Online Robot Yarışması'nda 8 Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencimizle finale en çok katılım sağlayan okul olduk.

02.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ VEX ROBOTICS'TE FIRTINA GİBİ ESİYOR

Doğa Koleji öğrencileri VEX Robotics Competition'da iki takımla çeyrek finale çıktı.

10.02.2020 | Doğa Koleji

VEX İSTANBUL'DA ŞAMPİYON DOĞA!

Bostancı Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi robotik takımımız VEXCALIBUR, VEX İstanbul'un şampiyonu oldu.

27.12.2019 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİNİN ROBOTU TASARIM ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

Fen ve Teknoloji Lisesi Büyükçekmece Kampüsü öğrencileri, robotlarının dizaynı ve çalışma prensibiyle 36 takım arasından seçilerek Tasarım Ödülü kazandı.

28.05.2019 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS TURNUVASI'NDA OMEGA BETA TAKIMIMIZ ŞAMPİYON OLDU

Büyükçekmece Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi VEX Robotics Takımımız Omega Beta, TEVİTÖL’de Düzenlenen VEX Robotics Turnuvası’nda Şampiyon Oldu!

05.06.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS OFF-SEASONS TURNUVASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZE 2 ÖDÜL BİRDEN!

VEX Robotics Off-Seasons Turnuvası, 3 Haziran tarihinde, Doğa Koleji Bursa Hamitler Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleşti!

09.05.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS OFF-SEASONS TURNUVASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZE 4 ÖDÜL BİRDEN!

VEX Robotics Off-Seasons Turnuvası, 5-6 Mayıs tarihlerinde, Doğa Koleji Ankara Çayyolu Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleşti!

02.05.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS OFF-SEASONS TURNUVASI 5-6 MAYIS'TA ANKARA ÇAYYOLU KAMPÜSÜNDE!

VEX Robotics Off-Seasons heyecanı şimdi Ankara'da! Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü'nün ev sahipliğinde gerçekleşecek turnuva 5-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.

15.11.2017 | Doğa Koleji

VEX EĞİTMEN EĞİTİMİYLE ÖĞRETMENLERİMİZ ŞİMDİ ROBOT KODLAMADA DAHA YETKİN

Doğa Koleji kodlama ve robotik öğretmenleri 4-5 Kasım tarihlerinde düzenlenen Vex EDR Eğitmen Eğitimleri için Ataşehir 3 kampüsünde bir araya geldi.

21.10.2016 | Doğa Koleji

DOĞA AB PROJELER KOORDİNATÖRLÜĞÜ WOW PROJESİ İÇİN BULGARİSTAN'DA

WOW AB Projesinin atölye çalışmalarının ikincisi 19 – 24 Eylül tarihleri arasında Bulgaristan - Plovdiv’de Center for Creative Training Association- CCTA ev sahipliğinde yapıldı.