14.06.2019 | Doğa Koleji

YAZ OKULU KİŞİSEL GELİŞİMİ NASIL ETKİLİYOR?

Okulların kapanmasına kısa bir süre kala öğrencilerin yaz dönemini değerlendirmeleri adına birçok eğitim kurumu yaz okulu uygulamasını başlatıyor. Yaz okulu ile öğrencilerin çeşitli alanlarda hobiler geliştirerek, kişisel gelişimlerini bu yönde sağlamaları amaçlanıyor.

18.07.2018 | Doğa Koleji

ANKARA KEÇİÖREN KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR!

Doğa Koleji ayrıcalıklı ve özgün eğitimiyle 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda Ankara Keçiören'de öğrencileriyle buluşuyor. Kampüs; anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesinin yanı sıra fen ve teknoloji lisesiyle de benzersiz bir eğitim sunacak.

13.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NUN İLK DÖNEMİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI, ÖĞRENCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Bu yaz 18 kampüste düzenlenen Doğa Koleji Yaz Okulu'nun birinci dönemi, coşkulu bir yaz partisi ve sertifika töreniyle tamamlandı.

12.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, İZMİR BUCA'DA YÜKSELİYOR!

İnşaatı tamamlanan Doğa Koleji İzmir Buca Kampüsü, yeni dönemde öğrencileriyle buluştu.

20.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NDA İLK DÖNEM DOLU DOLU BAŞLADI

Yaz coşkusunu doyasıya yaşatacak olan Doğa Koleji Yaz Okulu'nun öğrencileri, Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle'yi ziyaret etti.

18.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULLARIYLA BU YAZ YİNE DOPDOLU!

Doğa Koleji Yaz Okulu'nda kontenjanlar doluyor.

17.05.2018 | Doğa Koleji

ADANA KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİMİZ ROBOT DASH'LE MUHTEŞEM BİR KONSER VERDİ

Adana Kampüsü ilkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşan okul korosu, robot Dash ile muhteşem bir konser verdi.

11.05.2018 | Doğa Koleji

BODRUM'DA BAŞARI RÜZGARI DOĞA’DAN ESECEK

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Doğa Koleji, Bodrum’da öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturacak.

03.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ FARKI ŞİMDİ ESKİŞEHİR'DE!

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı'nda Eskişehirli öğrencileri kaliteli eğitimiyle buluşturan Doğa Koleji, Eskişehir kampüsünde bir basın toplantısı düzenlendi.

25.12.2017 | Doğa Koleji

MINECRAFT TÜRKİYE YARIŞMASINDA "EN ÖZGÜN TASARIM" ÖDÜLÜ

Microsoft Türkiye “Yeni Yıla Yeni Bir Dünyada Gir: Minecraft ile Kendi Dünyanı Yarat” Yarışması'nda öğrencimiz Ela Nur Çelik'ten büyük başarı!