22.05.2018 | Doğa Koleji

DEV ORGANİZASYONLARIN SUNUCULUĞUNU BAŞARIYLA YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ PLAKETLERİNİ GENEL MÜDÜRÜMÜZDEN ALDI!

Dünyanın en büyük amfi dersi olan 11. t-MBA Zirvesi ve gelenekselleşen 9. Halk Oyunları ve Dans Yarışması’nın Türkiye finalindeki zorlu sunuculuk görevlerini başarıyla göğüsleyen, performansları ile göz dolduran öğrencilerimiz Genel Müdür Ali Rıza Lüle ile bir araya gelerek başarı plaketlerini aldılar.

17.05.2018 | Doğa Koleji

BİR SENE BOYUNCA BÜYÜK PROJELERE İMZA ATAN MECLİS BAŞKANLARI BİR ARAYA GELEREK ZAFER KUTLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ!

Meclis Başkanları, bir sene boyunca gerçekleştirdikleri sayısız başarılarını Doğa Koleji Genel Merkezi'nde Akademik Direktör Salih Akbay ile bir araya gelerek gururla kutladılar.

12.03.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSİ’NİN DÜNYA KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL HAZIRLADIĞI “GAZETEDOĞA” TÜM TÜRKİYE’DE

Acıbadem Kampüsü Öğrenci Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırladıkları gazete ile kadınların toplumdaki yeri ve önemine dair düşüncelerini kaleme aldı.

03.11.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ATA'NIN HUZURUNDA!

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizden oluşan 4 bin kişilik Doğa Koleji kafilesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret etti.

25.10.2017 | Doğa Koleji

İSTANBUL ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANLARI VİZYON TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ!

İstanbul Meclis Başkanları ilk vizyon toplantılarını gerçekleştirmek için Doğa Koleji Akademik Direktörü Salih Akbay ile bir araya geldi.

21.08.2017 | Doğa Koleji

DOĞA'DA EĞİTİME YÖN VERENLER, EĞİTİM LİDERLERİ ZİRVESİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Eğitime yön veren yöneticilerimiz, yeni eğitim yılı hazırlıkları kapsamında organize edilen Eğitim Liderleri Zirvesi için buluştu.

20.07.2017 | Doğa Koleji

DOĞA'DAN BÜYÜKÇEKMECE'DE YENİ KAMPÜS!

Doğa Koleji Büyükçekmece Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerini bekliyor.

18.06.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNİN UZMAN EĞİTİMCİLERİNDEN LYS DEĞERLENDİRMESİ

Doğa Kolejinin uzman lise eğitim kadrosu, öğrencilerden gelen bilgiler doğrultusunda 2017 LYS-3, LYS-2 ve LYS-5 ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

15.06.2017 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİ TERCİH VE KARİYER DANIŞMANLIĞI ZÜMRESİ, SAİT GÜRSOY'UN KATILIMIYLA ZİRVEYE DÖNÜŞTÜ!

Sabah Gazetesi köşe yazarı ve CNNTürk “Başarıya Doğru” program yapımcısı ve sunucusu Sait Gürsoy, Doğa Anadolu Liseleri rehber öğretmenleriyle Tercih ve Kariyer Danışmanlığı zümresinde buluştu.

14.04.2017 | Doğa Koleji

DEĞİŞEN DÜNYA VE AİLE KONULU VELİ SEMİNERİ 15 NİSAN'DA ATAŞEHİR KAMPÜSÜ'NDE

Doğa Koleji Rehberlik Birimi'nin organize ettiği Değişen Dünyada, Değişen Eğitim Düzeni ve Bu Düzende Ailenin Yeri konulu veli semineri alanında uzman isimlerin katılımıyla 15 Nisan'da...