21.09.2020 | Doğa Koleji

“t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” ONLINE SEÇİM SÜRECİ BAŞLIYOR!

t-MBA Liderlik Akademisi’nde kendini iyi ifade eden, topluma pozitif katkı sunan, özgüvenli, sosyal ve yenilikçi liderler yetişiyor. Lise öğrencilerimiz iş dünyasına ilk adımı bugünden atıyor. t-MBA Liderlik Akademisi seçim süreci başlıyor 21 Eylül’de başlıyor.

09.10.2019 | Doğa Koleji

AKADEMİ LİDERLERİ VİZYON TOPLANTISINDA GENEL MÜDÜRÜMÜZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen t-MBA akademi liderleri vizyon toplantısını Ataşehir 1 kampüsünde Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile gerçekleştirdi.

27.09.2019 | Doğa Koleji

KIYASIYA REKABETİN YAŞANDIĞI “t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” SEÇİMLERİ SONUÇLANDI!

Doğa Koleji liselerinde liderlik akademisine aday öğrenciler yoğun mülakat sürecinin ardından seçim vaatlerini arkadaşlarına anlatarak onlardan destek istedi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı propaganda sürecinde adaylar büyük mücadele verdi.

23.09.2019 | Doğa Koleji

“t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” ADAYLARI MÜLAKAT SÜRECİ İLE BELİRLENDİ! KIYASIYA REKABET BAŞLADI!

Doğa Kolejinin özgün t-MBA eğitim modeli kapsamında öğrencileri iş dünyasına ve geleceğe hazırlayan “liderlik akademisi” yapılanması bu yıl da coşkulu bir seçim sürecine hazırlanıyor. Türkiye geneli tüm kampüslerde gerçekleşen yoğun mülakat süreci ile adaylar belirlendi. Kıyasıya rekabet başladı!

12.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİ “t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” İLE İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR! SEÇİM SERÜVENİ BAŞLIYOR!

Eğitimde klasik kalıpları yıkarak “Yeni Nesil Eğitim” felsefesi ile eğitim veren Doğa Koleji Liselerinde “t-MBA Liderlik Akademisi “seçim süreci başlıyor. Öğrencilerimiz liderliğe ilk adımı atıyor!

17.10.2018 | Doğa Koleji

İSTANBUL LİSE MECLİS BAŞKANLARI VİZYON TOPLANTISINDA ALİ RIZA LÜLE İLE BİR ARAYA GELDİ!

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen öğrenci meclis başkanları, ilk vizyon toplantısını Beykoz kampüsünde Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile gerçekleştirdi.

10.10.2018 | Doğa Koleji

t- MBA ÖĞRENCİ MECLİS SEÇİMLERİNDE KOLTUKLAR SAHİPLERİNİ BULDU! TÜM KAMPÜSLERİMİZDE DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANDI!

Kıyasıya rekabetin yaşandığı Doğa Koleji Liselerinde, öğrenci meclis seçimleri sonuçlandı. Demokratik bir seçim süreci geçiren meclis başkan adayları tüm kampüslerde arkadaşlarının oyunu alabilmek için büyük mücadele verdi.

02.10.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKAN ADAYLARI MÜLAKAT SÜRECİ İLE BELİRLENDİ! KIYASIYA REKABET BAŞLADI!

Doğa Kolejinin özgün t-MBA eğitim modeli kapsamında öğrencileri iş dünyasına, geleceğe hazırlayan Öğrenci Meclisleri yapılanması bu yıl da coşkulu bir seçim sürecine hazırlandı. Türkiye geneli tüm kampüslerde gerçekleşen mülakatlar ile başkan adayları belirlendi. Kıyasıya rekabet başladı!

19.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİNDE KIYASIYA REKABETİN YAŞANACAĞI t-MBA ÖĞRENCİ MECLİS SEÇİMLERİ BAŞLIYOR!

Eğitimde klasik kalıpları yıkarak “Yeni Nesil Eğitim” felsefesi ile eğitim veren Doğa Koleji Liselerinde t-MBA Öğrenci Meclisleri seçim serüveni başlıyor.

10.10.2017 | Doğa Koleji

LİSE ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDE KOLTUKLAR SAHİPLERİNİ BULDU!