21.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 557 MİLYON 714 BİN DAKİKA EĞİTİM ALDI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, pandemi sürecinde uzaktan eğitim faaliyetlerine ilişkin, “Güçlü akademik kadromuz ve teknolojik altyapımız sayesinde, uzaktan eğitim faaliyetlerimizi e-doğa online eğitim platformumuzda kesintisiz bir şekilde başarıyla sürdürerek dönemi tamamladık” dedi.

22.05.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ İLK ONLINE SEMİNER KONUKLARINI AĞIRLADILAR!

Çekmeköy kampüsü öğrencilerimiz Covid-19 tedbirleri sebebiyle kampüslerinde gerçekleştiremedikleri t-MBA Seminerini canlı yayında okul arkadaşlarının ekranlarına taşıdılar.

01.05.2020 | Doğa Koleji

ONLINE VELİ SEMİNERLERİ 29-30 NİSAN'DA GERÇEKLEŞEN 2 CANLI YAYINLA VELİLERLE BULUŞTU

Doğa Koleji Veli Seminerleri bu yıl canlı yayınlarla evlerimizde. 29 ve 30 Nisan'da gerçekleşen yayınlarımızda Doğa Koleji Rehberlik Zümresi ve Doç. Dr. Coşkun Küçüktepe, farklı konu başlıklarında velilerimize önerilerde bulundu ve soruları yanıtladı.

27.04.2020 | Doğa Koleji

ONLINE VELİ SEMİNERLERİ 29-30 NİSAN'DA GERÇEKLEŞECEK 2 CANLI YAYINLA BAŞLIYOR!

Doğa Koleji Veli Seminerleri bu yıl canlı yayınlarla evlerimizde. 29 ve 30 Nisan'da gerçekleşecek yayınlarımızda Doğa Koleji Rehberlik Zümresi ve Doç. Dr. Coşkun Küçüktepe, farklı konu başlıklarında izleyicilere yol gösterecek ve velilerden gelen soruları yanıtlayacak.

10.03.2020 | Doğa Koleji

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE PROF. DR. SURAIYA FAROQHI’ DEN DERS NİTELİĞİNDE ANLAMLI SEMİNER!

Acarkent IB kampüsü liderlik akademisi öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 17. yüzyılın kapı kilidini dünyaya açan tarihçi Prof. Dr. Suraiya Faroqhi’yi öğrencilerimiz ile buluşturdu.

10.03.2020 | Doğa Koleji

RENAULT MAIS CEO'SU DR. BERK ÇAĞDAŞ ÇAMLICA KAMPÜSÜMÜZE KONUK OLDU

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri ile öğrencilerimiz iş dünyasının ilham veren iş insanları ile bir araya geliyor.

09.03.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE FARKINDALIK YARATTI!

Liderlik Akademisi öğrencileri Türkiye genelinde tüm kampüslerimizde gerçekleştirdikleri organizasyonlar ile Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların geleceği için ilham verdi.

27.02.2020 | Doğa Koleji

KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ BU YIL DA BAŞLIYOR!

t-MBA Liderlik Akademileri kampüslerinde sanat dünyasının birbirinden önemli ve başarılı isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Duayen isimler deneyimlerini ve kariyer yolculuklarını anlatmak için t-MBA öğrencileri ile bir araya gelecek.

06.02.2020 | Doğa Koleji

SEVGİMİZ KARTOPU GİBİ BÜYÜDÜ! 7000 İHTİYAÇLI ÖĞRENCİYİ BAŞTAN AYAĞI GİYDİRDİK!

Bu yıl 4.sünü gerçekleştirdiğimiz “Bu Kış Beni Sen Giydir” sosyal sorumluluk projesi kapsamında tüm Türkiye kampüslerimizin “Liderlik Akademisi” öğrencileri Türkiye’nin çeşitli illerindeki devlet okulları ile iletişime geçerek 7000 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık giysi hediye etti.

23.12.2019 | Doğa Koleji

DR. PAUL DOANY DEĞERLİ PAYLAŞIMLARI İLE BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜMÜZDE

İş dünyasının önemli duayenlerinden Dr. Paul Doany, t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Bahçelievler kampüsümüzde öğrencilerimize önemli tavsiyelerde bulundu.