20.06.2020 | Doğa Koleji

YKS'YE KISA BİR ZAMAN KALA ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

Liseden mezun olan öğrencilerimizin üniversiteli olma yolunda son bir dönemeç olan YKS’ye kısa bir süre kaldı. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Lise Koordinatörlüğü bu sürenin nasıl değerlendirileceği, YKS günü ve sonrası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

12.06.2020 | Doğa Koleji

LGS’YE BİR HAFTA KALA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ortaokul Rehberlik Bölüm Başkanı Gülşen Arslan, LGS’ye kısa bir zaman kala, veli ve öğrencilerin dikkat etmesi gerekenleri sıraladı. Gülşen Arslan, son hafta öğrencilerin kendilerini eksik hissettikleri konularda tekrarlar ve soru çözümlerine devam edebileceklerini belirtti.

03.06.2020 | Doğa Koleji

OKULLARINA DÖNEN MİNİKLER NELERE DİKKAT ETMELİ?

Okul Öncesi ve İlkokul Rehberlik Bölüm Başkanımız Büşra Aparan Akın, normalleşme süreciyle birlikte okula dönen anaokulu öğrencilerinin sürece adaptasyonu ve yeni okul düzeni hakkında önemli bilgiler paylaştı.

13.05.2020 | Doğa Koleji

ÇOCUKLAR BUGÜN DIŞARIDA! ÇOCUKLAR ve EBEVEYNLER İÇİN BUGÜNE ÖZEL NOTLAR

13 Mayıs Çarşamba günü 0-14 yaş arasındaki çocuklar 11.00-15.00 saatleri arasında gerekli kurallara uymak şartıyla sokağa çıkabilecekler. Pandemi tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan, bir aydan uzun süredir evlerinde bulunan çocukların evden dışarıya çıkabileceği bugünde bizleri neler bekliyor?

06.05.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN LGS HAZIRLIK SÜRECİNDEKİ ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER

LGS sınav kapsamının 1. dönem müfredatıyla sınırlandırılması değişikliğinden sonra 4 Mayıs’ta yapılan Kabine toplantısı sonucunda, 7 Haziran 2020 Pazar günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavının 20 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacağı Milli Eğitim Bakanımız tarafından bildirildi.

13.04.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZDEN 7 DİLDE “EVDE KAL” ÇAĞRISI

Alanya Kampüsü lise öğrencilerimiz, geliştirdikleri sosyal sorumluluk projesiyle, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (KOVİD-19) tehdidine karşı 7 dilde “Güvenliğiniz için evde kalın” mesajı verdi.