26.11.2020 | Doğa Koleji

ONLINE KİTAP BULUŞMALARI, ÖĞRENCİLERE OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRIYOR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, Okuduğunu Anlama Projesi (DOKAP) kapsamında online kitap buluşmaları gerçekleştiriyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ortaokul Koordinatörü Dr. Çiğdem Mollaibrahimoğlu, “Öğrencilerimizin yaş gruplarına uygun kitapların yazarlarıyla gerçekleştirdiğimiz online kitap buluşmaları, okul dışında da yaşamı anlama, yaşama katılma ve yaşamda rol üstlenme becerilerine katkı sağlıyor.” dedi.

17.11.2020 | Doğa Koleji

GELECEĞİN LİDERLERİ, ONLINE t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ EĞİTİM KAMPINDA BULUŞTU

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA (Teenager MBA) eğitim programıyla öğrenciler, liderlik vasıflarını ve ekip çalışması ruhunu lise çağında kazanarak, iş hayatına hazır bireyler olarak yetişiyor. Türkiye genelindeki tüm kampüslerin 500 Liderlik Akademisi öğrencisi online gerçekleşen ve 2 gün süren “Eğitim Kampı”nda bir araya geldi.

05.11.2020 | Doğa Koleji

KÖŞE YAZISINDAN İLHAM ALARAK 15 BİN KİTAP TOPLADILAR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri, Giresun’un Dereli ilçesinde sel felaketinden etkilenen okulların kütüphaneleri için 15 bin adet kitap toplayarak Giresun’a ulaştırdı.

03.11.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN İZMİR'E YARDIM ELİ

İzmir depreminin derin üzüntüsünü yaşarken t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri harekete geçti. Bölgede en çok ihtiyaç duyulan battaniye ve hijyen ürünlerinden oluşan 100 koli bugün İTÜ ETA Vakfı Torbalı Doğa Kolejinden yola çıkarttı.

26.10.2020 | Doğa Koleji

BU KIŞ DOĞAYI GİYDİRİYORUZ! HAYDİ DOĞA AİLESİ, ŞİMDİ HATAY İÇİN HAREKETE GEÇME ZAMANI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri OGEM-VAK iş birliği ile Hatay’da meydana gelen yangında yok olan ormanlar için “Bir Fidan Bin Nefes” projesini başlattı.

26.10.2020 | Doğa Koleji

“HER OKUL BİR KÜTÜPHANE” PROJESİ İLE GİRESUN’DA YAŞANAN SEL AFETİNDE ETKİLENEN OKULLARA 15.000 ADET KİTAP

“Her Okul Bir Kütüphane” projesi kapsamında t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerinin Türkiye geneli başlattıkları kitap toplama kampanyası yine büyük başarıya imza attı. Toplanan 15.000 adet kitap Giresun’da yaşanan sel afetinde zarar gören okullara gönderiliyor.

05.10.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİ 4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNDE DOSTLARININ YANINDA

t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri uzaktan eğitim sürecinde hayvan dostlarını yalnız bırakmadı hazırladıkları afiş ve videolar ile farkındalık yaratan öğrencilerimiz sokak hayvanları için mama ve su yardımında bulundu.

05.10.2020 | Doğa Koleji

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ FEN-TEK LİSELERİNDE DÜNYA VATANDAŞLARI YETİŞİYOR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri öğrencileri Pearson Edexcel International GCSE programı ile dünya vatandaşı olarak yetişiyor.

02.10.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ “HER OKUL BİR KÜTÜPHANE” PROJESİ İLE GİRESUN’DA YAŞANAN SEL AFETİNDE ETKİLENEN OKULLARIN KÜTÜPHANESİNİ YENİLİYOR!

t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerimiz beş yıldır başarıyla sürdürdükleri “Her Okul Bir Kütüphane” isimli dev proje ile farkındalık yaratmaya hazırlanıyor.

12.08.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA’DAN, DOĞA KOLEJİ KAYSERİ KAMPÜSÜ’NE ZİYARET

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kayseri Kampüsü velileri ve basın mensuplarıyla Kayseri’de bir araya geldi.